Vierailija

Kuten ei millekkään muullekkaan epäkohdalle meidän elämässä

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuumaa vain illalla, että on se mukava laittaa nukkumaan, kun ei vedä yhtään. Ja kun mies kysyy laitoitko muka itse tiivisteen niin sano, et ei kun yks tosta läheltä Reiska kävi auttamassa.. =)Saattaa seuraavan homman tehdä itse..tai sitten ne on sinun tehtävä. Mutta kyllä sitä jossain vaiheessa rupee ottaan päähän, jos Reiska rupee teillä ahkeramminkin hoitamaan miehen hommia..

Nainen osaa sen homman varmasti paremmin kuin mies.. Siinä tarvii vähän sorminäppäryyttä..Eli osta tiivistenauhaa. Aukaise ikkuna. Pyyhi pölyt. Irroita sitä mukaa teippiä tiivisteen takaa, kun painat sen kiinni. Sinne ikkunan reunaan.Varmaan näkyy jäljet missä ollut vanha. Tai jos vielä vanha paikoillaan niin irroita se. Jos ei riitä pistä toinen viereen tai vaikka päälle, jos pysyy (ainakin meillä pysyi).Helppo homma johon ei miestä tarvita!

Jos nimittäin oikeasti olisit yhtään huolissasi siitä vetoisesta ikkunasta, se olisi jo tiivistetty aikaa sitten. Tai sitten olisit kieltäytynyt menemästä koko huteraan mökkiin ollenkaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat