Vierailija

Kun siis tuo värkki kirvelee ihan hirveesti, on tosi hankala olla. Sukupuolitautia ei ole, eikä tulehdusta pitäisi myöskään olla. Kävin pari kuukautta sitten neuvolan puolella ja otettiin irtosolunäyte, sen mukaan ei mitään tulehdusta, ei hiivaa. Vai voisiko se sittenkin olla hiiva?

En haluaisi turhaa laittaa mitään hiivalääkettä, voi vaan pahentaa kirvelyä. Kerran kokeilin Canesten:ia, ja siitä ainakin tuli kauhea kirvely, ja kapseli tuli murusina pois.

Mitä tässä pitäisi oikein tehdä, sietämätöntä tämä kirvely!

Kommentit (10)

Pistä se daktarin. Ei se kosta sulle, jos oot turhaan sen laittanut. Jos se kirvelee kahta kauheemmin, se johtuu siitä, että olet allerginen sen lääkeaineelle.

muuta vikaa.

Mulla olis tääl sitä Gyno daktarinia mutta en ole uskaltanut laittaa jos vaan pahenee jos ei olekaan hiivaa. Ja se vaikutti jotenkin vaikealta laittaa! Kun muutenkin on kipeä, niin tuntuu kamalalta alkaa sormin sorkkimaan! Eikö mitään muunlaisia hiivalääkeitä ole kun noita kapseleita?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osta Gyno-Daktarinia seuraavan kerran. Mulla tulee kauheat kirvelyt Canestenista muttei Gynosta. Jos sulla on piimää, niin sivele sitä ulkopuolelle ensiavuksi.Usko tai älä, mutta tulehdusnäytteet näyttää vain sen hetkisen tilanteen, eli sillä ei ole mitään merkitystä tähän tilanteeseen...

voit toki sivellä limakalvoille vaikka bepantheniakin. Joku emättimen epäspesifininen tulehdus voi myös kirvellä, mutta silloin tuntuu useimmin myös pahaa hajua.Alushousut kannattaa ainakin hetkeksi vaihtaa puuvillaisiin tai silkkisiin, jottei bakteerit kasva enempää.

Pikkuhousunsuojat pois, allergiaystävällistä pyykkipulveria kalsaripyykkiin. Alapesu happamalla pesunesteellä x1/pv. Limakalvojen kostutusta Ceridal Intime-öljyllä useita kertoja päivässä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat