Vierailija

Toisella ruskeat suorat hiukset ja toisella vaaleat ja kiharat. Mä kun näin niin heti tuli mieleen että nuorempi halutaan pukea tytöksi, se minkä värinen puku oli, on aivan varmasti tytön väri enkä ikinä ole pojalla sen väristä nähnyt, ja pitkät hiuksetkin vielä molemmilla

Sivut

Kommentit (39)

Kieltämättä silloin ehkä hieman ihmettelen, jos näen pojan vaaleanpunaisissa vaatteissa, tai muuten erityisen tyttömäisissä (kukkia, tyttömäiset leikkaukset tms.), mutta ei viininpunainen minusta kovin pahalta kuulosta.Omalla pojallani on alusta asti ollut käytössä punaisia, keltaisia, oransseja yms. vaatteita (toki myös sinisen sävyjä, vihreää, ruskeaa jne.), jopa synnytyslaitokselta lähdimme kotiin niin, että pojalla oli päällään punainen body. Ihmeellistä on kyllä se, miten tiukasti jotkut mieltävät punaisen " tyttöväriksi" . Pojalla oli 1-vuotiaana haalari, joka oli pääväriltään tummansininen, mutta lisäksi oli kirkkaanpunaista. Pipo oli tummansini-kirkkaanpunaraidallinen ja kengät ja rukkaset punaiset. Useamman kerran poikaa luultiin tytöksi, vaikka minusta nuo vaatteet olivat hyvin sukupuolineutraalit (täysin samaa asukokonaisuutta on sittemmin käyttänyt myös pikkusisko, jota taas on välillä luultu ko. vaatteissa pojaksi...).Meidän pojalla on muuten tällä hetkellä päällään pinkki (!) yöpuku, jossa on bussin kuvia. Sopii minusta oikein hyvin pojalle, eikä poika (4 v) ole itsekään valittanut, ettei haluaisi laittaa tuon väristä yökkäriä päälleen. Päinvastoin, ihailee välillä pikkusiskon vaaleanpunaisia ja pinkkejä vaatteita, niin ostin pojallekin jotain omaa ko. värisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pitkät hiukset pienillä pojillakin on jo aika tavalliset, ja olettaisin että viininpunainen puku saatu joltain - tai että poika vaan tykkää siitä.

Tai sitten vanhemmat ei vaan ole niin tarkkoja, minkä värisiä vaatteita lapsilleen laittavat. Tiedän pojan joka käyttää pinkkiä ulkohaalaria, kun ovat joltain saaneet ja pojalle kelpaa.Onko sillä oikeesti kauheesti väliä?? Kyllä se poika varmaan jossain vaiheessa alkaa vaatia " poikien vaatteita" .Meillä tyttö piti isoveljen vanhoja sinisiä jne vaatteita, kunnens pari vuotiaana tajus tyttöjen ja poikien vaatteiden eron ja rupesi vaatimaan vaaleanpunaista..Ja nyt sitä sitten riittää, eikä kyllä muut kelpaa.Pitkät hiukset pojalla on ihan söpöt. Onko isä kenties hevari tai jotain..?Antaa kaikkien kukkien kukkia!!

Minusta poikien vaateosastot ovat välillä niiiiin surullista katseltavaa, kun kunnon värejä ei ole kuin korkeintaan pieni ripaus jossain yksittäisessä vaatteessa.Vierailija:

Lainaus:


ehkä jossain paitapuserossa menisi, mutta ei muuten!!!munsta outoa....


Meidän 6v4kk ja 2v6kk ikäisillä pojillamme on pitkät hiukset ja paljon punaisia vaatteita (viininpunaisia, vaaleanpunaisia, pinkkejä, tummanpunaisia, kirkkaanpunaisia jne.) Lisäksi meillä on neljä tyttöä. Kyse ei siis ole tytöksi pukemisesta vaan avarakatseisuudesta, suvaitsevaisuudesta...

Ihan kaikkia värejä löytyy kaapista, ei ole tarkoitus saada häntä " tytön näköiseksi" . Minusta pinkki on ihana väri ja kun vaalea vauva kyseessä, nätiltä näyttää- eikä tuo muksu ole niin " selkeästi" pojan näköinen, että kukaan ihmettelisi. Pieni ja hoikka. :)

Vierailija:

Lainaus:


Tuleekohan meidän tytöstä (3v) ihan kieroonkasvanut kun sillä on paljon collagehousuja ja sammareita POIKIEN OSASTOLTA :O
Puku oli vielä 2 osainen sellainen ei mikään kovin tumma viininpunainen. Tumman olisinkin ymmärtänyt, ei olisi näyttänyt niin tytön puvulta, siihen pitkät vaaleat kiharat hiukset niin näyttää tosi paljon tytöltä, kyllä mä ainakin haluan että poikani näyttää pojalta eikä tytöltä.

On pirteä ja huomiota herättävä väri. Poikien vaatteet tosiaan on aika synkkiä, siksi ostan kirkkaita värejä aina kun mahdollista. Tosin aika paljon kulkee kirpparivaatteissa.

" kas, siinä perhe jossa 2 poikaa, molemmilla pitkät hiukset, toisella viininpunainen puku. Toisella ruskeat suorat hiukset ja toisella vaaleat ja kiharat."jessus sentään.

Jos poikani hiukset olisivat kuin tytön tukka, en kyllä pukisi hänelle enää tyttöjen näköistä ulkopukua päälle, jos en tietäisi että on poika, luulisin aivan varmasti tytöksi. Lapsilla on vielä tosi tosi tosi erikoiset nimet

Rapakon takana melkein kaikilla pojilla on pitkät hiukset.Meidän 6 v. poika halusi itse ostaa punaisen talvihaalarin ja on sitä käyttänyt päivittäin eskarissa. Asusteeseen kuuluu myös punainen pipo ja punaiset Kuomat.

Voihan olla, että ollaan " epäonnistuttu" , jossain vaiheessa kasvatuksessa kun ollaan saatu noin kieroon kasvanut yksilö :-)

No onneksi on kuitenkin tasapainoinen ja onnellinen lapsi.

on sanonut, että vihreä/sininen/ruskea jne. on poikien väri!!

Meillä on tytöille puettu paljon noita värejä ja tietysti perinteisiä " tyttöjen värejäkin" .

En tajua, miksi anopin pitää sitten jauhaa tuollaisia, tietää varsin hyvin, ettei meillä olla vaaleanpunaisten rimssujen perään (paitsi vanhempi tyttö nyt prinsessahuumassaan ;)). Yrittääkö " tapakasvattaa" tyttöjä vaivihkaa oikeaan suuntaan vai mitä helvettiä. Ärsyttää joka tapauksessa moiset aatamin aikuiset soopajutut.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat