Vierailija

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen syntynyt 80-luvulla, eikä saman ikäisiä kaimoja ole riesaksi asti tullut vastaan. Kuitenkin on ollut kylliksi samaistumiskohteita, eikä nimi ole ollut liian harvinainen - kaikki ovat osanneet sen kuulokuvan perusteella kirjoittaa ja lausua.Onpa muuten nykyään kansainvälinenkin nimi, vaikka tätä en aikaisemmin tullut edes ajatelleeksi - mielikuvathan ovat niin supisuomalaisia. Kuitenkin muodossa Maya on nimeä näkynyt muutamassakin viime aikojen tv-sarjassa (mm. Mullan alla ja 4000). En tosin ole tykännyt siitä, että Suomessakin on alettu kastaa Maya-nimisiä - se nimenomaan hämärtää kirjoitusasua, ja jatkossa saattaa joutua vastaamaankin kysymykseen " miten se kirjoitetaan?" .Mutta siis - oikein hyvä nimi, joka sopii kaiken ikäisenä.

esimerkit sanotaan, et " tavallinen Matti ja Maija ....." . Mut ei ollut mikään elämää suurempi ahdistus. Ajattelin aina et on tavallinen vuomalainen nimi, mut ei kuitenkaan kovin yleinen. Nyt tuntuu olevan lasten nimenä nousussa.Ihan kiva nimi minusta kaiken kaikkiaan.

ja pelkää positiivista palautetta on tähän asti saanut. Paitsi kaimaltaan, jotka luetteli kaikki miksi häntä on pienenä haukuttu. Mutta ei ne nyt niin kamalia olleet, Maija poppanen ja maija mehiläinen jne. joita ei nykylapset tunnekaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat