Vierailija

mitäpä ehdottaisitte.. Eli kaksi lasta 5 ja 1 vuotta, naimisiin menemme maistraatissa. Miten juhlimme? Mitenkään? Yötä lasten kanssa hotellissa? tai vain syömässä ja sitten kotiin..? Kiva olisi edes vähän juhlistaa sitä. Lahjoja emme tietenkään sukulaisilta pyydä kun emme järjestä juhliakaan. Hyvä jos rahat riittää hääkuvaan.

Kommentit (13)

oli häät sitten minkälaiset hyvänsä. Me mietittiin myös miehen kanssa aikoinaan nuorina opiskelijoina, että jos ei vanhemmat auta häiden järjestämisessä niin sitten käydään vihillä kirkkoherranvirastossa ja pyydetään vanhemmat kahville. No, ne halusivat järjestää kunnon häät joten se ongelma oli sillä selvä.Jos me oltaisiin nyt menossa naimisiin, niin varmaan just joku tuollainen kylpyläjuttu sopisi meillekin loistavasti.Onnea vaan avioliittoon!

Viime kuussa juhlivat 30 v. hääpäiväänsä isoin juhlamenoin. Ja hyvin tuntuu pyyhkivän. Edelleen rakastuneita ja toisissaan kiinni jatkuvasti. Mitä ihmeen väliä sillä naimisiinmenotavalla on, ellei se itselle ole niin tärkeää?Ja ettekö tosiaan edes hääpäivällenne saa jostain lastenhoitajaa (esim. palkattua sellaista?). Kyse on kuitenkin vain joistain kympeistä, jos lapsenvahdiksi palkkaa vaikka jonkun nuoren opiskelijan.Menette naimisiin, ja vaikka teette sitten kotona hienon juhlaillallisen. Jos saatte mistä vaan lastenvahdin, niin hyvä, mutta jos ette saa, niin meneehän tuon ikäiset nukkumaan aika aikaisin...Sytytätte kynttilöitä ympäri kotia, levittelette ruusunterälehtiä vuoteelle, käytte yhdessä suihkussa/saunassa/kylvyssä, annatte toisillenne kokovartalohieronnan aromaattisen öljyn kera. Syötte uunibruchetteja ja tummaa suklaata hyvän punaviinin kera.Ei romantiikkaan tarvitse ulkomaanmatkoja tai muuta luksusta; kaikki on kiinni teistä itsestänne. Ja hyvään sekä kestävään avioliittoon nyt ei todellakaan tarvita isoja juhlia! Vietätte ne isot juhlat sitten kun lapset on isompia ja säästöjä on kertynyt ( 5 vuotta naimisissa! 10 vuotta naimisissa!)...Solmikaa vaan se liitto, jos siltä tuntuu. Ei se mistään juhlista ole kiinni. Ja juhlia voi monella tavalla. Kotonakin aivan hyvin.Onnea teille siitä, että teillä on toisenne ja lapsenne! Siinä on jo jokapäiväisen juhlan aihetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kunhan menemme naimisiin ja olemme onnellisia :) ovathan jotkut menneet naimisiin ja ilmoittaneet että häitä juhlitaan 1 tai 5 vuoden jälkeen kunnolla.

Nimenomaan sillä ei todellakaan ole mitään väliä MITEN juhlitte vaan MITÄ juhlitte...Paistatte lettuja kotona, lämmitätte saunan, käytte kävelyllä ja katselette auringon laskua (ottakaa mukaan kuumaa rommia termariin ja hyviä pikkuleipiä). Mikä muka on " oikea" tapa juhlistaa naimisiin menoa?Sitäpaitsi ne isot juhlat suvulle ja kavereille voi järjestää ihan koska vaan. Vaikkapa juuri 1, 5 tai 10 avioliittovuoden kunniaksi...Jos siis sellaiset joskus haluaa.Ja häävalatkin voi uusia " amerikan malliin" sitten joskus myöhemmin isoin ja juhlallisin menoin.Tunnen muutamankin " salaa" naimisiin menneen parin...Ja jotenkin yhteinen tekijä näyttäisi olevan - sattumaa tai ei - että heillä menee helvetin hyvin parisuhderintamalla. Oiskohan kyse siitä, että häitä ei pitänyt järjestää koska " ollaan siinä vaiheessa suhdetta" tai " se kuuluu nyt asiaan" , vaan naimisiin mentiin, koska rakastettiin...Olosuhteista huolimatta.Onnea sinulle ap...Tosi tosi paljon!

Pidettiin häät kotona. Tehtiin itse tarjottavat, 20hlöä. Oli hauskaa ja kaikki viihtyi. Ihan kotona nukuttiin. Pidetään hääyö sitten kun saadaan hoitaja. Kannattaa ajatella mitä haluaa eniten siltä päivältä ja satsata siihen.

Kuvatkin voi ottaa joku vieraista. Fotoyks kaupasta netistä edullisia kiitoskortteja.

siihen olisi varaa. Toivottavasti suku ei pane pahakseen kun ei järjestetä juhlia. Kuitenkin meidän oma päätöshän se on, ja todellakin naimisiin on päästävä vaikkei olisi " varakaan" .

sisaruksille teksitiviestit, joissa ilmoitettin naimisiin menosta ja kutsuttiin illalla pakastekakulle. Pidettiin sitten myöhemmin bileet kavereille, johon ruuat tehtiin itse. Kaverit eivät tienneet tullessaan, että olitiin menty naimisiin. Elämäni parhaimmat bileet olivat ja hauskimmat häät.Suositelen samaa, jos se tuntuu omalta ja hyvältä ratkaisulta. Meilläkään ei ollut varaa järjestää isoja ja hienoja häitä. Eivät kyllä olisi olleet meidän " juttukaan" .

ee. Avioliitto suojaa perhettä, joten juhlikaa tai olkaa juhlimatta ihan tilanteenne mukaan. Vihkimisen voi saada maistraattityyliin myös kirkkohrranvirastossa papin tekemänä, jos kuulutte kirkkoon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat