Vierailija

Kommentit (32)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

samaa voi sanoa kyllä Nina-nimisistä tutuista. huh huh!Sarit, Ninat ja Marit siis pahimpia, huonosti koulutettuja, lapsentekoautomaatteja tai vosuja!

Haalii itselleen kaikki mahdolliset ja mahdottomat työt ja uupuu sitten kun ei jaksa aivan kaikkea viimeisen piirron mukaan tehdä. Osaa arvostella muita viiltävän kriittisesti, jollei kaikki mene hänen suunnitelmiensa mukaisesti.

Silloin kun olin lapsi ja nuori, niin Sari-nimisiä tyttöjä oli aika paljon. Mietin että mikä tulee ensimmäisenä mieleen joka olisi yhdistävä tekijä näille, niin on se että olivat nättejä tyttöjä. Lisäks luonteeltaan herkkiä.

Yksi hiljainen hissukka, vienosti hymyileväkolmen lapsen kotiäiti.

Toinen pirtsakka, huumorintajuinen, kova puhumaan

Kolmas kaunis, mukava, rento, ihana ystävä.

Ei hirveästi ole kiinnostunut maailman asioista, eikä esim lainkaan politiikasta tai ympäristökysymyksistä, mutta ei kuitenkaan tyhmä.Tykkää muumimukaista, unikosta ja kaikesta mitä näillä palstoilla parjataan. Osaa tehdä käsitöitä ja leipoa älyttömän hyvin.Empaattinen ja tunteellinen.

kaunis ja muka-empaattinen, lähipiirissä täysin kylmä omaneduntavoittelija. Ja toinen kaupan kanssa, varmaan tuo sama itseriitoinen, omahyväinen, (jonka elämä ei ole lainkaan niin erinomaista mitä antaa ymmärtää), mikä tuolla jo mainittiinkin.

sellaista, sekä tiedän yhden kaupan-kassa henkilön joita nuo aiemmat kommentit kenties kuvaa... Missä kaupungissa tuo kaupankassa-sari vaikuttaa?

Joka petti omaa miestään, vokotteli toisen miehen ja hajotti tämän että oman perheen. Käyttäytyy kun mikäkin maailman omistaja. Ja sen kaksi lasta, varsinkin poika on tämän seurauksesta täysin kaheli raivopää. Onnea sarille valitsemallaan tiellä! Toivottavasti se olisi mutkainen ja monttuinen, ja ei haittaisi vaikka loppuisi jorpakkoon ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat