Vierailija

Meillä on nyt kaksi lasta. Nettotulot kuukaudessa jotain 3600 e (ei huomioitu kesälomarahoja jne) yhteensä. Velkaa on 140 000 ja laina-aikaa jäljellä 13 vuotta.

Rahaa jää säästöön kuussa muutamia satasia. Ei kai sillä nyt kolmatta lasta elätä? Lapsemme ovat vielä siinä iässä, että he eivät juuri kuluta (harrastuksiin menee noin 1000 euroa vuodessa eli ei vielä juuri mitään kahdelta)Miten tähän yhtälöön mahtuu kolmas? Tarkoittaako se heti elämänlaadusta tinkimistä?Eli millaisilla tuloilla elätätte kolmea lasta, millaista elämää vietätte?

Kommentit (4)

käteen jää noin 2100-2500e/kk. Hyvin pärjätään! Kaksi autoa tällä hetkellä, toisella ajetaan vain jos menee työajat ihan ristiin. En koe että jäätäisiin mistään paitsi. Ulkomailla ei käydä mutta ei se mua ainakaan haittaa.

Nettotulot n. 4000, velkaa n. 110 000 e. Säästöjä on jonkin verran. Ei olla kovinkaan paljoa jouduttu tinkimään, harrastetaan ja matkustellaan jne. Hyvä se on miettiä, onko varaa vielä yhteen lapseen. Harva tuntuu nykyisin ajattelevan järkevästi tuota asiaa, lapsia tehdään vaikkei ole tietoakaan miten heitä elättää. Itse en neljättä enää tekisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ikäistä ja 1 vauva. lainaa 70 000 euroa jäljellä omakotitalosta.

Ihan hyvin pärjtään. Lainanlyhennyt 800 euroa, sähkö ja vesi ym. asumiskulut 200 ¿/kk. Hyvin jää rahaa matkustamiseen harrastuksiin ym. Tosin meillä on vain 1 auto ! Siinä säästää paljon!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat