Seuraa 

Mielenkiinnon kohteeksi vaihtunut nyt viime kesän suntomassujen voittaja Kannustalon Vihervaara. Itse en messuilla päässyt käymään ja siksi käytännön kokemusta ei ollenkaan. Esitteen kuvat ja pohjapiirustus herättivät mielenkiinnon. Kertokaas kaikki kokemuksia ja näkemyksiä ja jos tietoa onko näitä taloja livenäkin jos jossakin....

Kommentit (4)

Kannattaa tilata Kannustalojen uutiskirje sähköpostiin. Sitä kautta saa tietoa esittelyistä. Vihervaarassa oli ennen joulua Kannustalon joulutapahtuma. Ilmeisesti siis taloa ei silloin vielä oltu myyty. Jos asustelee Hämeenlinnan lähistöllä, kannattaa kysyä paikalliselta edustajalta, pääsiskö sitä katsomaan.

Messuilla talo oli niin täynnä porukkaa, että ei oikein kunnon käsitystä saanut, mutta kommentoinpa siltikin. Messutalossa makuuhuoneita oli niukanlaisesti, mutta siihen pystyy vaikuttamaan muuttamalla pohjaa mieleiseksi. Olohuoneesta jäi hieman läpikulkupaikan tunnelma, ja koin sen malliltaa hankalaksi sisustaa useiden ovien, takan ja isojen ikkunoiden vuoksi. Isot alas asti ulottuvat ikkunat, jotka saa kesällä kokonaan auki terassille olivat ihanan näköiset. Eteinen oli tilavampi kuin pohjapiirros antaa ymmärtää. Kylpytiloista jäi myös jotenkin sokkeloinen tunnelma, mutta siihen saattoi vaikuttaa ihmispaljous. Tosin pesutilat olivat kyllä todella tilavat, mutta tilanjako oli mielestäni vähän epämääräinen.

Talossa oli ihana tunnelma, jonka sai aikaan loistava sisustussuunnittelu ja Kannustalon taitava markkinointi... pullantuoksu keittiössä, aaah.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kertokaas kaikki kokemuksia ja näkemyksiä ja jos tietoa onko näitä taloja livenäkin jos jossakin....

[/quote]
Muistaakseni siellä on sivu, jossa kerrotaan että missä päin Suomea on taloesittelyitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat