Seuraa 

Nyt täytyisi oikeasti hommata reilu satsi tuolle pienemmälle pojalle sisävaateta koossa 74 (80), mielellään paljon ja kerralla. Onko jossain vielä sisävaatealennusmyyntejä?

Kommentit (4)

nyt kun alenprosentit vähintään 60%. Pienemmälle löytyi tosi kivasti vielä hoitopaikkavaatteita muutamalla eurolla (nameit, bogi yms. ei niin kallis normaalistikaan). Isommalle ei sitten löytynytkään mitään, mutta tuossa 68-86 oli ainakin viikolla vielä paljon. Kävin myös h&m:llä, mutta siellä samankaltaiset vaatteet olivatkin kalliimpia ;)

Hei,tästä jo vinkkasin on erittäin paljon vaatetta alessa :DRemontti samalla menossa eli REMONTIN ALTA POIS

ja HALVALLA :DPaljon oli ainakin lauantaina 12 aikoihin kaikkea sisävaatetta.Merkkejä mm. Disney Finnwear Lotta&Lassi Tutta AutioNeule jne.Yövaatetta, sisävaatetta, kenkiä, ulkovaatetta , toivottavasti

löydät omasi :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun vinkkini on Ompun Cittari, josta ei ihan tuoretta tietoa ole. Itse sieltä ostin aika kasan 80-86 vaatetta tytölle. En siis tiedä milloin ALE loppuu, mutta edellisen vastaajan vinkistä päätellen Cittari voisi olla hyvä paikka yleensäkin (kun et kertonut mistä olet).

Sellossa pikaisesti pyörähdin. JJ:ssä oli sitä heidän omaa merkkiään (Nicholas) paljon tasarahalla 3eur ja 5eur =D Paljon kivaa löytyi! CM:ssä oli jotain myös tasarahalla 5eur.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat