Vierailija

Ei selity ehkäsyn pettämisellä ja raiskauksilla

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suurimmaksi osaksi sosiaalisista syistä (aika ei ole nyt sopiva vauvalle) :(. Vuosittain vauvoja syntyy 50 000 - 60 000. Eli 1/5 - 1/6 osa vauvoista ei saa syntyä, ei tämä kovin pieneltä luvulta kuulosta.

Vierailija:

Lainaus:


Ai miksi ei nollaan kannata pyrkiä? Voi elämä näitä kommentteja!
Että osa aborteista tehdään esim. siksi, että äidin henki on vaarassa tai sikiövaurio on niin paha, että lapsi ei olisi kuitenkaan elinkelpoinen. Eli mielestäni ei edes kannata pyrkiä eroon näistä tapauksista, paitsi enintään estämällä tapaukset, joissa sikiövaurioita tulee. Mutta niiden estäminen täysin on mahdotonta, koska niihin emme voi alkuvaiheessa pahemmin vaikuttaa.

Koska raiskauksia tapahtuu. Raiskausraskaus on keskeytettävä! Myös äidin henkeä vaarantava raskaus on keskeytettävä ja, kyllä, sikiön sairaus on erittäin pätevä syy keskeyttää raskaus.Ja liian nuorena ei tarvitse äidiksi ruveta. Totta kai ehkäisyvalistusta on tehostettava, ehkäisyvälineiden saanti on tehtävä _todella_ helpoksi jne jne, mutta jos vahinko tapahtuu, naisen/tytön on saatava mahdollisuus keskeyttää raskaus.

Eniten lukuihin voidaan vaikuttaa ehkäisyvälineiden helpolla saatavuudella ja valistuksella.Minusta olisi aiheellista kohdentaa valistusta entistä enemmän aikuisiin naisiin, miehiin ja poikiin. He ovat suurempi ongelma kuin teinitytöt.Minusta surullisempaa kuin abortoidut sikiöt on FAS-lapset ja huumeriippuvaisina syntyvät vauvat. Puhumattakaan poikkeuksellisen suuresta huostaanotettujen tai peheen ulkopuolelle sijoitettujen lasten määrästä.

mistä johtuu ap:n väite aborttien korkeasta luvusta? Olettaen, että hän tarkoittaa Suomea. Kuten yllä todettiin, Suomessa aborttiluvut ovat hyvin matalat. Vältettävissä olevia tapauksia niissä on yhä varmasti, mutta ihan nollaan tuskin kannattaa edes pyrkiä.

on supistettu terveydenhuoltoa esim. ehkäisyneuvontaa ja -palveluita. Nuorten valistus on hiipunut. Ajatellaan, että kyllähän tietoa saa joka tuutista. Tämä on yksi selitys aborttien määrälle, mutta ei tietenkään ainoa syy. Täytyy muistaa, että yksilö- ja väestötasolla tarkasteltuna syyt näyttävät vähän erilaisilta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat