Seuraa 

Hei,

Loytyisiko sinulta hyvaa porkkanakakun ohjetta.

Viime kesana Olivia lehdessa oli ihanan nakoinen oliivioljy-porkkanakakun ohje... mut nyt on lehti ja ohje hukkuneet.



Kiitan ja kumarran hyvista ohjeista...

Kommentit (1)

Alla oleva ohje ei ole samainen porkkanakakku, siinä ei ole sitä oliiviöljyä, mutta laitoin tämän nyt kuitenkin tähän.. Ohje on hyvän paksunen 50cm leveän uunin pellille



PORKKANAKAKKU



4 munaa

4dl sokeria

4dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

2tl soodaa

2tl kanelia

2tl vaniljasokeria

180g sulatettua voita tai juoksevaa margariinia

6dl raastettua porkkanaa

Kuorrutus:

100g maustamatonta sulate-juustoa, pehmeää

80g pehmeää voita

4dl tomusokeria

1,5tl vaniljasokeria

pss pähkinä-/mantelirouhetta



¿ Vaahdota munat ja sokeri.

¿ Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan, sihdattuna varovasti.

¿ Lisää voi ja porkkanaraaste.

¿ Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

¿ Paista 175°C, 20-30min.

¿ Tee kuorrute:

¿ Sekoita juusto ja voi tasaiseksi massaksi ja lisää siihen sihdatut sokerit. Varo ettei täyte mene ¿piimäksi¿.

¿ Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle ja lisää pähkinärouhe.





ja ei muutako herkuttelemaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat