Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Ei ole koulutusta alalle, mutta niin on mies pessyt monessa Pientä Pintaremonttia -jaksossa alan ammattilaisenkin, kun myyjä on tehnyt valintansa suunnitelmasta. Nytkin äsken nähdyssä uusintajaksossa tuli niin kivannäköinen ja lämminsävyinen koti pienillä muutoksilla.

Kommentit (20)


Tunnen kyseisen miehen ja hän on kyllä oikeasti tosi mukava ja hauska tyyppi. Ei mikään kukko. Kaveri esiintyy työkseen, joten oleminen ohjelmassakin oli aika leppoisaa, kun tuossa samassa ohjelmassa on nähty jos jonkinlaisia jäykkiksiä. Mutta ohjelmantekijäthän (leikkaaja, ohjaaja, yms.) ne lopullisesti päättää, mitä ohjelmassa näytetään. Ei siihen kuvattava voi vaikuttaa. Ohjaaja sanoo, mitä pitää sanoa missäkin tilanteessa.Sulla ei taida olla kovinkaan hyvä huumorintaju? Vai oletko sitä mieltä, että TV-ohjelmassa ei saa sanoa mitään hauskaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katjalla myös kivasti homma hanskassa, tekee suunnitelmat siihen tilaan eikä yritä pönkittää jotain olematonta egoa.Mutta se asunnon omistaja oli todella ällöttävä ukko.. en katselis sekuntia kauempaa tuollaista kukkoa

Jos se mies on esiintyjä, niin teki kyllä hänestä superällöttävän... miksi ihmeessä sitten ohjaaja hänestä haluaa sellaisen TEHDÄ... niin on myös kiinnostava kysymys =)Joka tapauksessa säälittävä tyyppi!


Laaksolahti ei Espoossa ole mitenkään arvostettua aluetta. Hintataso on kova ainoastaan Leppävaaran läheisyyden ansiosta, muuten siellä on ankeaa ja huonot kulkuyhteydet vaativat kaksi autoa (tiedän, kun useampi tuttu asuu siellä). Sitä paitsi se sun 135 neliön omakotitalo on näillä leveysasteilla PIENI!!! Sillä ei kannata ainakaan kauheasti brassailla. Varmaan te asuttekin jossakin halvassa kastellilapplijukkatalo-elementtitalossa, joten kivitalot ovat kateuden aihe.Minun mielestäni siinä miehen käytöksessä ei ollut mitään ihmeellistä. Ihan tavallinen taviskansalainen televisiossa, mitäs sitten.-18-, joka muuten asuu Espoon Kultahammasrannikolla... ;-)
Numero 15:sta vituttaa, kun itsellä ei ole varaa tuollaiseen kämppään ja oma ukko on karvanen juntti äijänturjake. Mene itse ohjelmaan, kun osaat paremmin esiintyä.Mitä tulee Lomaniin, niin aika positiivinen yllätys hän on kyllä ollut. Itsekin naureskelin alussa, että mitä ihmettä se pelle siellä tekee. Niin ne nuo lehden jutut leimaa ihmisen.

Jopa mun mieheni, jolla hyvin vanhahtava ja jämähtänyt sisustusmaku, ottaisi Teuvon meille kotia uudistamaan. Ja lisäksi Teuvo vaikuttaa symppikseltä. :)

että Loman on ostanut asunnon, remontoinut ja sisustanut sen, laittanut sitten myyntiin ostaakseen taas uuden asunnon, jota on remontoinut ja sisustanut sekä myynyt... Eli kokemusta tuntuu olevan omistakin asunnoistaan.

Nämä ammattilaiset yrittää usein liian persoonallista ja remontoijat eivät oikein syty itse ja epäröivät myynnin kannaltakin. Teuvo tarjoaa sisustuslehdistä tuttua perustyyliä, joka on useimpien pulliaisten mieleen ja myynnillisestikin helppoa. Siksi Teuvo voittaa ja ihan ansaitusti!

Teuvolla sellaisia perus-mukavia sisustukaia, mikään ei satu silmään, mutta ei erityisesti säväytäkkään.Ne " pientä pintaremonttia" -ohjelman naisiisustajat suunnittelee kammottavia kokonaisuuksia ja keskittyy usein epäöleellisissn ja kalliisiin kohtiin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat