Seuraa 

Mikä väri sopisi? Vinkkejä kaipaisin, kun etsin tytölle välikauteen hanskoja ja hattua sekä kenkiä.

Kaupoissa ei ole vielä vastaan tullut kovinkaan paljon välikausiasusteita, enkä tiedä mitä värejä kaupoista tänä vuonna löytyy mutta jos mielikuvitus on rajana, niin mikä väri sinun mielestäsi olisi paras tämän puvun kanssa?

Itsellä ei raksuta ja esikoinen ehdotti vaaleanpunaista.Kommentit (6)

kävisi mielestäni kauniisti punaisen kanssa, pipovärinä ainakin. sini-valkoinen, pinkki-valkoinen. Vaalea vihreä myös. Nämä tietenkin hanskassa aika arkoja värejä, mutta hanskathan voisivat olla tummemmat.

Paljon on tullut hyviä ideoita ja mahdollisuuksia, taitaa meille tulla kolmet eri setit asusteita... Kengät aiheuttavat sitten pohdintaa..Reimalla taisi viime vuonna olla beiget / hiekka (?) sävyiset hanskat ja hattu? Onko kenelläkään tietoa, että myykö joku kauppa kauden alussa edellisen vuoden mahdollisia jäämistöjä pk-seudulla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fuksian kanssa sopii tosi hyvin lime/vaalea omenanvihreä. Tulee raikas, pirteä yhdistelmä.Jos kuitenkin tuntuu vaikealta löytää tuon värisenä kenkiä, ym. ja haluat käyttää vaaleanpunaista, niin sitten sitä ja tummampaa punaista eli yhteensä kolme eripunaista, mutta kaikki kylmiä sävyjä.

Hyvä vinkki tuo kirjava pipo ja jostain pipon väristä ottaa hanskojen väri (ja kenkien). Pistetään tämä mieleen, josko kaupasta tällainen mahdollisuus löytyy.. Kiitos!

Mustia hanskoja ja pipoa / hattua ajattelin, ainakin Stockmannilla oli mustia välikausi hanskoja.. Kuitenkin mieleen tuli, että olisiko musta hattu vähän liian raju tuollaiselle 3-vuotiaalle pikkutytölle? Hm.. Ei se kyllä varmaan ole.. Jos jostain löytyisi tyttömäinen.. :)

- varmaan hakisin jos saisin jostain ticketin kirjavan pipon, jossa olisi samaa väriä kuin takissa, ja sitten etsisin hanskat, jotka olisivat pipon värikartalta- miltäköhän näyttäisi musta pipo ja hanskat? Mustaa ei valitettavasti oma tyttöni kyllä huolisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat