Vierailija

luonnonlakia ja ÄLLÖTTÄVÄÄ katellakin...

Kommentit (22)

Homoseksuaalisuutta et voi estää! Minäkin olen lisääntynyt ihan luonnollisesti miehen kanssa ja elän heterosuhteessa. Silti miehet ei kiinnosta tippaakaan seksuaalisesti ja muutenkin on mielestäni typeriä otuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis miksi aina näihin " keskusteluihin" vedetään seksielämä mukaan? Kuka rakastelee lasten nähden? Oli sitten kyseessä homo tai hetero, sellaista tuskin tapahtuu ainakaan tarkoituksella.

nyt oli kysymys VAIN sukupuolesta,nuo muut mainitsemasi asiat ovat itsestäänselvyyksiä, jolloin lasta ei saa siellä seassa kasvattaa!!!!!!!!!!!

pitävänsä enemmän naisista kuin miehistä. Nainen eroaa, löytää naisystävän. Perheessä on nainen, nainen ja lapsi. Mitä mielestänne pitäisi sitten lapselle tehdä?

Homojen ja lesbojen lapsista on tehty useita pitkäaikaisia seurantatutkimuksia ja vertailtu heterperheissä kasvaneisiin. Vanhempien seksuaalisella suuntautumisella ei olla havaittu _mitään_ vaikutuksia lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen tai psyykiseen kehitykseen. Tärkeintä on ollut kodin ilmapiiri (rakastava ja lämmin, kylmä ja ahdistava jne).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat