Vierailija

Tiedättekö sisaruksia joista toisella on todella yleinen nimi esim. Eeva ja toisella harvinainen esim. Villa. Miltä toi kuulostaa?

Kommentit (10)

Pelkäisin että jompikumpi olisi tosi kateellinen toisen nimestä - vaikka en edes osaa sanoa kummin päin se menisi!Itse asiassa olemme tämän tilanteen edessä siksi että tulimme puolivahingossa antaneeksi lapsellemme harvinaisen nimen omassa ikäluokassaan (ei harvinainen vanhemmilla ihmisillä), ja nyt pitäisi sitten keksiä jotain vastaavantyyppistä toisellekin, mutta pää on ihan tyhjä ideoista.

Molemmat kuitenkin vanhoja pitkään käytössä olleita nimiä ja esim. 40-50-luvuilla olleet yhtä yleisiä (n. 700 kpl).

Nimien suosiossa on tietyt aallonharjat ja aallonpohjat, emme välittäneet niistä vaan annoimme nimet, jotka meitä eniten miellyttivät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä tiedän yhdet sisarukset, josita toisella on todella yleinen nimi (varsinkin nyt, ei ollut niin yleinen hänen syntymävuonnaan) ja toisella on vain pari kaimaa.Käsittääkseni molempien nimet ovat kuitenkin ihan normaaleja heidän toisessa kotimaassaan.

Toinen oli tyttö ja hänelle oli mieleinen nimi valmiina. On erikoinen vaikka nimen valinnassa ei ollut kriteerinä harvinaisuus.

Heidän nimenäs sopivat mielestäni hyvin yhteen.

Kolmannelle lapselle (tyttö) annoimme myös vähän erikoisemman nimen. Tosin ei niin erikoinen kuin vanhemmalla tytöllä, mutta ei ollenkaan yleinen.

Esikoisella on harvinainen nimi ja kuopuksella hyvin yleinen. Mitään ihme logiikkaa ei nimi valinoissa ole käytetty vaan nimiksi on annettu ne mitkä eniten on meitä miellyttänyt.

Mutta sitten heti seuraavaksi ajattelen, ettei sen väliä, ehkäpä tulevat suvusta tai jotain. Tiedän tällaisia sisaruspareja eikä niitä juttuja sen kummemmin myöhemmin ajattele.Kaikista eniten mietin nimipareja sisaruksilla tyyliin; Rauha ja Tarmo, alkavatko lapset toteuttaa nimeään sitten isompana, näinhän tapahtuu ainakin jos lapsi kuulee olevansa aina villi ja aina pahanteossa, niin niin todella onkin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat