Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mikä neuvoksi? Yritetty nukuttaa aiemmin, ei vaikutusta. Korvatulehdusta ei ole, putket on aiemmalta sairaustaustalta. Harmittaa. Vastustelee nukahtamista todella voimakkaasti sekä illalla, että päiväunille mentäessä. Päiväkodissa nukahtaa nätisti omaan sänkyyn ;)

Kommentit (4)

Vanhempi lähes 4v. oli nuorempana parempi menemään nukkumaan, ei itkenyt koskaan nukahtamista, joi pullosta aikanaan ja nukahti. Pienempi ei ole pulloa koskaan ottanut, huutaa aina nukkumista ;) ap

kyllä enään kovin kauan itke mutta kuitenkin. esikoinen ei huutanut. tämä kuopus myös 1,5 vuotiaana heräili paljon keskellä yötä ja huusi kun syötävä vaikka olisin ollut vieressä. nyt onneksi nukkuu yöt melkein heräämättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä laittaa kanssa useimmiten hanttiin kun tulee puhe nukkumaanmenosta... pojalla ikää 1v4kk. yritän vaan aina keksiä jotain kivaa, mitä mennään katsomaan makkariin, että saan sen sinne. kyllä se sitten sinne jää. itse kyllä olen sängyn vieressä niin kauan, että nukahtaa - yksin ei sinne jää.mutta eiköhän tämäkin ole vaan joku ohimenevä vaihe... toivotaan!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat