Vierailija

kuinka ne syynää sen elämää, ennen kuin antavat?Jos on oikeesti läpeensä traumainen ihminen ja aina väistellyt käsittelyä viinan avulla, niin voiko silti saada väestöliitosta apua raskautumiseen?

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuulemma näitä aina välillä tulee, myös pariskuntia joille ilmoitetaan että ette pääse hoitoihin ennen kuin saatte asianne kuntoonEi se lääkäriasema mikään supermarketti ole, johon mennään vaan hakemaan mitä halutaan

alkoholiongelmana puolestaan pidetään suurkulutusta, sen rajoja löytyy kyllä googlaamallasen yhteydessä puhutaan myös riskikäyttäytymisestä. Mutat kyllä pitkään jatkunut suurkulutus yleensä on merkki myös riippuvuudesta

myös yksineläville naisille ja lesboille hedelmöityshoidotMutta klinikka arvioi, ovatko vanhemmuuteen kykeneviä (yleensä psykologisin haastatteluin). Sitä arviointia tehdään myös heteroasiakkaille, ainakin lääkärillä on velvollisuus pohtia asiaa, vaikkei pistäiskään psykologille.

esim. nesteen kerääntyminen vartaloon. Lääkäri osaa sen kyllä nähdä. ja tällainen alkkarisuvun lapsi, kuten minä - näen jo ihmisen käsistä, että kuinka aljon pämppää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat