Seuraa 

Otettiin tytöllä (vajaa 4v) viikko sitten käyttöön alesta ostettu Jonathanin vaal.pun/luumu talvihaalari. Jo muutaman päivän (pakkaskelit) käytön jälkeen on polvien ja pepun kohdassa olleet märät läntit ulkoilun jälkeen. Kosteus ei ole ainakaan vielä tullut läpi.

Onko muilla sama juttu vai onko meillä maanantaikappale?

Pojalla (2v) on koko talven ollut käytössä Lenne, jota on pestykin pari kertaa, eikä siinä ole ulkoilun (molemmat touhuavat pihalla samoja leikkejä) jälkeen märkiä kohtia.

Reimatecit on meillä yleensä kestäneet useamman kuukauden käytön ennenkuin niissä on kangas alkanut imeä kosteutta juuri noista kohdista. En toki odottanutkaan, että Jonathan olisi samanveroinen, mutta oletin että pinta kestäisi kosteutta kauemmin kuin muutaman päivän...

Kommentit (6)

Mutta ikävää on, että kangas sitten likaantuu, kun kaikki muta ja kura imeytyy siihen kankaan ulkopintaan :( Esim Remut eivät sillä tavalla kastu ja likaantuvat paljon vähemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on juuri sama haalari käytössä 3-vuotiaalla. Jäin oikein miettimään, että mahdoinko vahingossa ostaa kosteussuojaamattoman puvun, kun se aina on märkänä ja kaikki lika tarttuu kiinni. Alaosan (tumma) kangas tuntuu myös " naarmuuntuvan" hirveän herkästi.

Ei siis haittaa, vaikka vaatteet näyttävät pinnalta märiltä. Kosteus ei mene vuoreen saakka, ellei ole reikiä.

Lasten hoitaja ei meinannut tätä asiaa mitenkään ymmärtää... aina oli kurikset Reimatecien päällä. (" kun ne haalarit kastuvat" ) Turhauttavaa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat