Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Merta, korkeuseroja, aitoa paikallista kulttuuria ja nähtävyyksiä (mies tahtoo historiaa, minä maantieteellisiä tai luonnonnähtävyyksiä), sekä ehdottomasti kaunista, rauhallista luontoa! Lapsille ei tarvita peuhulandioita, heille riittävät uima-allas, meri, paikallinen kulttuuri ja luonto.Lapet 8v, 3v ja 6kk

Kommentit (20)

ja ollaan otettu vaan lennot koska majoitus lomaosakkeessa, mutta yritin ersiä meille hiihtolomaviikolle pakettimatkaa ja aika kämäset valikoimat enää oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sieltä pääsee tekemään päiväreissun Comerallekin. Teneriffalla on kuvattu tähtien sota elokuviakin kun maisemat ovat niin vaihtelevia.

Itse ei olla siellä käyty kun kriteerit oli vähän toiset, mutta paikka jäi esitteistä mieleen sellaisena " ehkä sitten joskus" -haaveena.

eli tottakai äkkilähtöjä on enemmän kuin esim. Marokkoon, johon järjestetään Suomesta muistaakseni noin 10 000 pakettimatkaa.Äkkilähtöjä on eri Kanarian saarille, eniten tietenkin suosituimpiin Teneriffalle ja Gran Canarialle. Minäkään en varaisi Kanarian matkaa kuin äkkilähtönä ellei ole joku erityisen tärkeä syy esim. todella iso perhe, jolloin voi olla vaikea löytää sopivaa huonetta tai jos on todella iso matkaporukka (esim. 20 henkilöä) jolloin äkkilähdön löytyminen koko porukalle voi olla hankalaa.Mutta muuten varaisin kyllä vain äkkilähtönä, sen verran paljon niitä on tarjolla ja hinta on vähän edullisempi ja ei tarvi keväästä asti " sitoutua" matkaan.

Viimeksi mekin päästiin 1020 Eurolla samaan hotelliin, jossa sattumoisin tutut oli myös matkalla ja olivat omasta matkasta maksaneet hyvissä ajoin yli 1500 Euroa... Ja meidän huone oli minusta vielä parempikin. Varattiin reissu noin 2,5 viikkoa ennen lähtöä.Nyt olisi tarkoitus taas lähteä Kanarialle maaliskuun alkupuolella. Ihan vielä ei sinne asti ulotu tarjoukset, mutta pikkuhiljaa pitäisi alkaa kyttäilemään.

sanon näin ihan kokemuksesta. Mekin jouduimme viime syksynä tyytymään Gran Canariaan, olisimme halunneet Teneriffalle, mutta kun älysimme vasta elokuussa varata marraskuun matkan, niin ei tosiaan ollut enää valinnanvaraa.

varata Kanarian-matka edellisen vuoden toukokuussaVierailija:

Lainaus:


Jos valita olisitte halunneet, olisi kannattanut varata tämä reissu jo viime kesänä, mieluiten jo toukokuulla -07
jos on sama missä majoittuu niin sitten, mutta en ymmärrä, miten kukaan olisi lasten kanssa niin typerä!! Hotellilla on kuitenkin kamalan suuri merkitys lasten kanssa matkustaessa. Me kyllä varataan kaikki matkat jo reilusti aiemmin, ollaan sit lähdössä minne vaan, ollaan kranttuja hotellin suhteen, ja haluamme aina erittäin tasokkaaseen (4-5 tähteä) hotelliin, tai sit ei matkalle ollenkaan!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat