Vierailija

joka on tavannut toisiaan joskus iltaisinkin. Nyt asiat ovat muuttuneet - osittain. Naisporukka kyllä tapaa, mutta siitä on pudotettu pari henkilöä pois, minut esimerkiksi. He supisevat töissä ja sopivat menoista. Eikö ole kyse aika teinimäisestä touhusta, kun mitään syytä moiseen ei ole? Olemme eri ikäisiä naisia, ja jonkinlaista kateutta tuntuu pinnan alla olevan. Voisiko se olla syy? Ei kai sentään aikuisilla?

Kommentit (11)

kyllä minusta vaan tuntuu, että jotkut naiset on aina vaan yhtä typeriä!! Liittoudutaan joitain vastaan ja käyttäydytään kuin jotkut teinit! Keksitään kaikenlaisia juttuja ja juoruillaan ja kytätään...Yritä olla välittämättä tai kysy joskus suoraan, että mikä teillä on?!

Mua ärsyttää tuollainen, että pitää sitten kovaan ääneen sopia jostain menoista, joihin ei sitten kutsutakaan kaikkia mukaan. Meillä puistossa on yksi tuollainen äitiporukka, joka sopii ravintolareissuja ja virkistysretkiä lasten kanssa kovaan ääneen, mutta ei kutsu sitten kaikkia läsnäolevia mukaan. Aikuisilla, muka fiksuilla ihmisillä ei ole mitään käytöstapoja! Ei sitten ihme, jos pienet tytöt alkava kiusata samalla tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pitäisikö koko porukan teeskennellä että olet jotenkin kiinnostava ja hyvää seuraa. Tajua jo vihjeestä seurasi ei kiinnosta.

Niin se vaan on elämä on kovaa.

Kyllä asialla on joku syy. Sinä et vain tiedosta nyt jotakin, mitä olet tehnyt ärsyttääksesi tai loukataksesi jotakuta.Ota asia puheeksi ja ole nöyrä. Älä rupea sättimään tai syyttämään. Jos haluat takaisin kuvioihin.Jos eivät kerro asiasta sinulle, voit jättää heidät omaan arvoonsa ja etsiä ystävät muualta.

kateellisia toisille.Oletko viehättävämpi, kauniimpi, hoikempi kuin he? Se kuule riittää syyksi

Mulla tosi reiluja mieskavereita. Ja en ole jätkämäinen.

Oletteko erilaisissa elämäntilanteissa? Osa sinkkuja, eri ikäisiä, naimissa, eronneita, lapsia, lapsettomia tmv. mikä erottaa teitä?Onko tyylinne erilainen, eli osa rempseää porukkaa joka tykkää bailata ja osa taas viihtyy teatterissa ja viinilasillisella sen jälkeen, joku ehkä ei ota ollenkaan tmv?Ehkä osa on tuntenut jo entuudestaan?

Ensiksi tulee mieleen, että olet jotenkin loukannut jotakuta. Ehkä tietämättäsi?

Toiseksi, miksi kateellisia? Oletko puhunut koko illan kaukomatkoista, olohuoneen sisustuksesta, arkkitehtien valinnan vaikeudesta, miehesi tilipussista?

Kolmas vaihtoehto, olet ilonpilaaja ja tiukkapipo? Toiset ei voi olla vapaasti seurassasi ja irrotella?

Mielenkiinnon kohteet erilaiset, tykkäisit laulaa Kotkan ruusua lähiöpubissa ja toiset taas viihtyisivät viineillä teatterin väliajalla tai päinvastoin?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat