Hei te rintasyövän kokeneet! Sain rintasyöpä diagnoosin tällä viikolla.

Vierailija

Nyt odotan pääsyä jatko toimenpiteisiin. Miten teillä menee?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Hänkin oli liikkeellä asenteella "minähän parannun": Nauroi kun töissä kouluttivat uuden ihmisen hänen tilalleen sairaslomalle jäätyä. Aluksi näyttikin hyvältä, palasi töihinkin hetkeksi. Kuoli etäispesäkkeitä lähettäneeseen rintasyöpään 2 v kuluttua diagnoosista.Lainaus:

.ap taas. En aio luovuttaa minäkään! Eletään vaan vaikka piruuttaan!

Vierailija

Lainaus:

toinen on tekemässä testamenttia ja kuolemassa, toinen sanoi, että on onnellinen että on elä´nyt näinkin kauan ja aikoo taistella lujaa vastaan.

Vierailija

Lainaus:

Itse olen rinnan kokopoiston kannalla. Pelottaa vaan kaikki niin saakelisti. Onneksi lapset pitävät pinnalla.! ap
ensiksi mennään sillä asenteella, että kaikki menee hyvin, koetaan kaikkea ikävääkin jos tarpeen, mutta vasta sitten pelätään ja murehditaan, jos siihen oikeasti aihetta annetaan, eikös? :) tsemppiä!

Vierailija

Lokakuussa oli leikkaus, minulla oli koko poisto, ja samalla rakennettiin uusi rinta. Sitten oli 6 sytostaattihoitoa, ja sitten sädehoito. Viime kuussa loppuivat nämä hoidot. Hoidot olivat minulle fyysisesti rankat. Nyt hoitojen jälkeen henkinen kestävyys on ollut kovilla. Päivä kerrallaa.Minun rintasyöpä oli gradus III, isokokoinen ja yhteen imusolmukkeeseen levinnyt.

Vierailija

Minulla ei omaa kokemusta, mutta äidilläni todettiin rintasyöpä n.5 vuotta sitten äidin ollessa 44-vuotias. Ensin tehtiin pieni leikkaus, mutta huomattiin sitten, että syöpä levinnyt rintalastan alueelle. Poistettiin koko rinta, ja kainalot tyhjennettiin.. Sitte oli ne sädehoidot ja sytostaatit..ne oli rankkoja, mutta niistäki äiti selvis..

Voimia sinulle, ja aurinkoista mieltä ja asennetta. Toivottavasti kaikki menee hyvin!

Vierailija

rintasyöpä 32-vuotiaana. Toinen rinta poistettiin kokonaan, koska kasvain oli jo niin iso ja kainaloonkin levinnyt. Sai sädettä ja sytoa, tukka lähti ja hoidot olivat rankkoja, mutta kaikesta selvisi ja nyt 7 vuotta diagnoosista ja uusi rinta rakennettu eikä syövästä tietoakaan :).Alkukeväästä myös isäni puolisolta (56 v.) löydettiin mammografiassa syöpä ja hoidot ovat juuri alkaneet. Kasvain oli pieni ja saatiin poistettua säästävällä leikkauksella, yhdessä imusolmukkeessa kainalossa oli syöpäsoluja myös, joten kainalo tyhjennettiin myös. Nyt saanut yhden satsin sytostaatteja ja aika näyttää kuinka hyvin hoidot tehoavat, mutta ennuste on hyvä!Tsemppiä!

Vierailija

Hoidot ovat hyvät, paranesmisprosentti Suomessa on 80-90% välillä, joten todennäköisesti sinäkin siitä selviät ihan hienosti!Älä käperry sairauteesi vaan yritä elää ihan normaalia arkea iloineen ja suruineen.Tsemppiä ja hakeudu vertaistukiryhmiin!

Vierailija

hyvänä puolena on silloin myös se että solunjakautuminen on vilkasta ja silloin myös hoidot tehoavat hyvin.Joten kyllä siitä voi parantua myös nuori ihminen.

Vierailija

Koska syöpä saatiin kerralla kaikki pois tehtiin uusi rinta samassa leikkauksessa. Ensimmäisellä kontrolli kerralla sanottiin, että vielä poistetusta palasta ei ole löytynyt syöpää. Toisella kontrollikerralla kerrottiin, että jatkotutkimuksissa syövän esiastetta löytyi. Varsinainen syöpä lähti jo koepalassa.

Kuusi viikko leikkauksen jälkeen meni takaisin töihin uuden rinnan kanssa, onnellisena että pääsi niin vähällä, ilman mitään raskaita hoitoja.

Vierailija

toinen on tekemässä testamenttia ja kuolemassa, toinen sanoi, että on onnellinen että on elä´nyt näinkin kauan ja aikoo taistella lujaa vastaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat