Vierailija

Kai voi matkustaa vanhempien passiin merkattuna?

Sivut

Kommentit (24)

Hinnassa ei juurikaan ole eroa ja valokuvavaatimuksetkin ovat yhtä tarkat. Passi käy kaikkialla, henkilökortin ainoa etu on se, että se mahtuu lompakkoon.

Henkilökortti käy sähköisenä asiointivälineenä, toisin kuin passi. Se on sitten eri asia moniko ko. ominaisuutta tarvitsee.Ja, kuten jo itsekin totesit, henkilökortti on tosiaan passia pienempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusia biopasseja ei enää saakaan niin, mutta vielä 3 vuotta sitten oli vanha passi ja siinä muksun nimi. Ei kiinnostanut maksaa toista passia, kun yhdelläkin selvisi ja omani jouduin joka tapauksessa silloin hakemaan. Matkustetaan paljon.Jenkkilään tarvii olla lapsellakin oma passi, mutta toisaalta sinne pitää olla biopassi eli kuitenkaan tuo minunkaan passi ei enää kävisi edes itselle.

lapset eivät voi olla enää vanhempien passissa, siis pitää olla oma passi. Mutta kuten kakkonen jo informoi, ei Italiaan tarvita passia, EU-alueella riittää kuvallinen henkilökortti tma. asiakirja.

Lainaus:

omaan passiini lapseni tiedot 2 vuotta sitten, Ennekuin se passi uudistus tuli.Eli sai vielä 10 vuoden passin. Eli eikö lapseni tiedot omassa passissa enää käy?

enkä oikein usko tuohon että pelkällä "henkilökortilla" selviäisi vieläkään. Miksi ei sitten passi jos kerran matkustaa? Ei mitään epäselvyyksiä.

Kävin kyselemässä 2 viikkoa sitten passiasioita poliisilaitoksella ja siellä neuvottiin, että jos matkustelee ympäri maailmaa, niin tietysti täytyy olla passi, mutta EU-alueella riittää kuvallinen henkilökortti. Ja sellaiset nyt aion ensi viikolla meidän lapsille hakea, kun ihan takuuvarmasti ei mennä esim. Amerikkaan tai muuallekaan Euroopan ulkopuolelle. Terkuin numero 3.

maihin voi matkustaa pelkällä henkilökortilla, siis ilman passia, matkustavan henkilön iästä mitenkään riippumatta:Alankomaat

Belgia

Bulgaria

Espanja

Irlanti

Iso-Britannia

Italia

Itävalta

Kreikka

Kypros

Latvia

Liettua

Liechtenstein

Luxemburg

Malta

Portugali

Puola

Ranska

Romania

Saksa

San Marino

Slovakia

Slovenia

Sveitsi

Tsekki

Unkari

Viro

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat