Kokemuksia vyöhyketerapiasta yökastelun hoitoon?

Vierailija

Onko kellään kokemuksia vyöhyketerapiasta pojan yökastelun hoidossa? Kasteluhälyttimestä ei meillä ollut apua 5,5-vuotiaalle sikeäuniselle megapissaajalle.Jostakin kuulin, että vyöhyketerapiasta voisi olla apua. Kiinnostaisi tuo lääkkeetön vaihtoehtoinen hoito ennen hormonien aloitusta.

Kommentit (6)

Vierailija

Meillä poika hoidettiin hälyttimellä yökuivaksi n. vuosi sitten. Poika oli silloin 5,5 v. Meillä ei ollut perinteinen patjahälytin vaan sellainen pieni mitä käytettiin vaipan kanssa, eli pyykkiä ei syntynyt. Hoito sujui hyvin ja nopeasti, hälytin oli käytössä vain n.kuukauden ja poika oli kuiva. Suhtauduin itse hälyttimeen epäilevästi ja olin todella iloisesti yllättynyt kun se toimi. Hoitokäytännöissä tuntuu olevan isoja eroja eri neuvoloiden välillä. Meillä periaatteena oli, että hälytinjonoon pääsee kun lapsi on 5 v. ja että aina kokeillaan ensin hälytintä ja lääkkeitä vasta myöhemmin.

Vierailija

Kokeiltiin tuossa reilu vuosi sitten vyöhyketerapiaa 5v4kk pojan yökastelun hoitoon. Poika kävi vyöhyketerapiassa muistaakseni 5 kertaa, mutta ei siitä mitään apua ollut. Vyöhyketerapeutti kyllä sanoi, että moni on saanut siitä avun. Kannattaahan sitä kokeilla, hyvinkin voi olla apua, mutta kannattaa myös pitää mielessä, että se ei välttämättä auta.

Vierailija

Meillä lapsi sai minirin lääkettä 5 vuotiaasta lähtien ja se toimi hyvin. Ja ikään kuin pelasti koko perheen, koska valvoimme kaikki yöt kun ei lakanan ja yöpukujen vaihtojen jälkeen oikein uni heti tullut. Ja lapsukainen eritoten, oli tosi onneton ja muistan aina miten hän hytisi märissään, ennen kuin kuivat saatiin vaihdettua .. joka yö.. se oli painajaista. Puhumattakaan jokapäiväisestä lakana-täkki-pyykkirallista, niin ettei muuta ehtinyt pyykkäämäänkään.Lääkityksen aloittamisen jälkeen taloon tuli rauha ja poikamme alkoi vihdoin nukkua rauhallisia öitä ilman ikäviä heräämisiä.Lääkkeet on jo lopetettu, aloitimme siis 5-vuotiaana ja ellen väärin muista, niin 7-vuoden iässä pääsimme niistä jo eroon .. nyt mennään jo 9ttä ikävuotta.. :)Tsemppiä kasteluperheisiin! Tiedän että se on koko perheelle raskasta, puhumattakaan lapsesta itsestään. Rajoittaahan se myös yökyläilyjä tms.. Mutta kastelukin päättyy aikanaan. Suosittelen kokeilemaan Miniriniä.

Vierailija

Poika täyttää nyt 6 v. ja kastelee joka ikinen yö. Vaippaan laitettavasta hälyttimestä ei meillä ollut tippaakaan apua muutama kuukausi sitten. Poika riuhtoi unissaan johdot irti tai jatkoi sikeitään kädet korvilla piipityksestä välittämättä. Raskasta heräily oli vanhemmillekin.Hetken jo harkitsin vyöhyketerapiaa mutta tosiasiassa siitäkään ei taida olla apua.Lääkehoitoa ei vielä haluta aloittaa, joten päätettiin vielä odottaa.Onneksi on hyviä vaippoja - mutta vain citymarketeissa! Miksihän ihmeessä noita huggies dry nites -vaippoja (se vaaleansininen paketti) ei ole muissa kaupoissa!

Vierailija

Meidän neuvolasta ei edes anneta kasteluhälytintä vielä viisi vuotiaille, koska se harvemmin tehoaa noin pienille vielä.Sen vuoksi en usko, että vyöhyketerapiakaan auttaisi.En kyllä aloittaisi vielä lääkehoitoakaan.Meillä aloitetaan lääke hoito syksyllä ja lapsi on jo 7-v.

Ei olla kokeiltu vyöhyketerapiaa, joten en tiedä, mutta epäilen, että olisi fiksumpaa odottaa pari vuotta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat