Onko teillä kaikilla synnytys käynnistynyt yöllä?

Vierailija

Olen nyt rv 40+1, ja odottelu tuntuu jo tuskaiselta. Joka aamu herään mielessä ajatus "ei vieläkään".Koittakaas nyt kertoa mulle, että synnytys voi käynnistyä varsin hyvin päiväsaikaankin, ettei aina mene "koko päivä hukkaan" ihan vain seuraavaa yötä odotellessa...Kiitos :)

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

kaikki synnytykset alkaneet yöllä/aamuyölläTutuisi ihan hassulta jos synnytys alkaisinkin päivällä:) En osaa edes ajatella moista...t. 11 kertaa synnyttänyt

Vierailija

Eka eikäynnistynyt edes käynnistämällä ja lapsi syntyi 28 tunnin odottelun ja sektion jälkeen klo 00.12.Tokasta meni vedet 39+6 illalla noin klo 19.30. Ei mitään synnytysoireita ennen sitä. No, sekin synnytys pysähtyi kuin seinään ja klo 20 seuraavana päivänä syntyi sektiolla pikkuruinen vauva 4450 g ja 54 cm :)

Vierailija

Kai joillakin käynnistyy päivälläkin, mutta minulla ei niin käynyt. Minä olin oikeastaan iloinenkin, koska mies oli silloin kotona eikä 60 kilometrin päässä töissä.

Vierailija

Eka käynnistyi iltapäivällä. Toisesta alkoi lapsivettä lorahdella samoin iltapäivällä, mutta käynnistettiin sairaalassa seuraavana aamuna (oli jo 41+3).

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat