Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mies ei halua seksiä:(

Vierailija

ja syytä en tiedä!

tuntuu että hänellä ei ole mitään haluja minua kohtaan. eilenkin ajattelin laitttaa pelkän hameen päälle ja vilautin sitten ilalla lasten nukkuessa hametta mutta hän vaa nnaurahti ja snaoi menevänsä nukkumaan. jos kysyn koska san seksiä on vastaus aina huomenna ja siltikään sitä ei huomennakaan saa. mistä tässä voi olla kyse.

voiko väsymys tehdä tämän vai eikä miestäni enään kiinnosta minä ja siksi ei minua haluakkaan. en usko kuitenkaan etä toistakaan anista on koska on sellainen kotihiiri että ei missää vaiheessa muita kerkeisi tapaamaan ellei työpäivän aikana.

Kommentit (7)

Vierailija

kun lupaa huomenna seksiä, ivaile katsovasi onko kalenterissasi tilaa sille. Kumma jos ei laita miettimään.

Miehessäsi on jotain vikaa?

Vierailija

Vonkaatko vain silloin kun sun tekee mieli.

Muistakaa arjen hellyys. Pieni kosketus, kuiskaus pusu odottamatta.

Sillä pidetään kipinää yllä.

Vierailija

Olen tullut siihen lopputulokseen, että meillä takana on vain saamattomuus. Ei mies ole koskaan ollutkaan mikään machohormonipilvessä pöllyttelevä sonni, ja nyt kun elämä on tasaantunut, ei sitä aina jaksa... Ei myöskään halua sekstailla kuin suihkunraikkaana suurinpiirtein.Kuinka pitkiä pihtausjaksoja teillä harrastetaan? Meillä harvoin viikkoa pitempään kuitenkaan jahkataan, eli sinänsä tilanne ei ole kovin paha.

Vierailija

normaalsiti se vehje toimii sillon kerran kuussa kun sitä saa. välillä on 2kk kin taukoa ennenkuin mies taas "jaksaa" sanoo itse että on niin väsynyt mutta enpä usko sen olevan syy koska ei muutenkaan mitenkään minua huomioi tai koskettele saati pusuttele.-ap-

Vierailija

Seksiä kerran pari kuussa eikä siinä välillä ees halailua, suukottelua, mitään. Kerran oli jopa 7kk tauko, kun ex ei vaan halunnut. Kyllä pisti itsetunnon koville. Nyt se tosiaan on ex, ja mä näin sinkkuna saan seksiä useammin kuin avioliitossa, enkä edes harrasta yhden illan juttuja.

Uusimmat

Suosituimmat