Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

työpaikan lomista riitaa.. mitä mieltä?

Vierailija

Kuka tässä on nyt tehnyt väärin?Olen tiimivetäjänä ja pomo sanoi minulle että yhden työntekijän pitäisi siirtää loman alkua viikolla, koska muuten tulee vajaamiehitys työpaikalla. Kerroin tälle työntekijälle asian mutta en sanonut että hänen tulisi mennä juttelemaan asiasta pomon kanssa, koska oletin että hän tekee niin.No lomalistat tuli jä tämän työntekijän loma oli siirretty alkavaksi viikolla eteenpäin. Nyt tämä työntekijä syyttää minua siitä etten kehoittanut häntä menemään juttelleen pomon kanssa asiasta.Minä en taas ymmärrä että jos omista lomista on kyse, niin tottakai asiat hoidetaan silloin itse.Luulen että tämä työntekijä ei kertakaikkiaan uskaltanut mennä pomon luo yksinkertaisesti ja nyt on niin vihainen kun lomaa siirrettin ja pomo puolestaan oletti kun yhteydenottoa ei kuulunut että asia on hänelle ok.

Hän jopa väitti alussa etten ollut puhunut asiasta hänelle yhtään mitään, mutta minä sanoin ettet sinä voi sellaista väittää mikä ei pidä ollenkaan paikkaansa.

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Mielestäni toimit ihan oikein. Kyllä aikuisen ihmisen pitää itse omat asiansa hoitaa, varsinkin kun hänelle on asiasta kerrottu etukäteen. Sitten sietäisi olla nokka nyppyrällä, jos olisi kertomatta lomaa siirretty. Aikuisten ihmisten PITÄÄ itse omat asiansa hoitaa, ei tiiminvetäjä mikään äiti tiimiläisilleen ole...

Vierailija

määrätä loman mutta hyvän tavan mukaista on kyllä neuvotella asiasta. Ei ole kovin viisasta työnantajan puolelta harjoittaa sanelupolitiikkaa, ei ainakaan lisäätyömotivaatiota.

Vierailija

Jos mulle sanoittais, että mun pitää siirtää lomaani, niin tottakai varmistaisin asian jostain. Jos ei kommentoi mitenkään, niin sitten pitää suunsa kiinni ja tyytyy siihen mitä on.

Vierailija

Työpaikalla asia pitää vääntää rautalangasta ja selittää kuin ekaluokkalaiselle. Ja kun kuitenkin olet tiiminvetäjä (= melkein påomo) olisit voinut kehoitaa käymään oikean pomon juttusilla.

Syytä oli nyt sysissäja sepissä

Vierailija

Onpas nyt kummaa kun ensin sanotaan, että ei kehotettu menemään pomon puheilla mutta sitten yhtäkkiä lisätään, että kysyttiin, että kävitkö pomon puheilla vai et.Minusta asiallista olisi ollut kehottaa käymään ja jos niin on tehty, on asia ok. Jos et kehottanut, niin asian tiedottaminen jäi kyllä vähän kesken. Mutta virheitä sattuu, pahoittelut lienevät siinä kohtaa paikoillaan.Mitä tulee tiiminvetäjän asemaasi, voisit ottaa asian esille mahdollisissa kehityskeskusteluissa tai muuten vaan. Yksinkertaisesti pyytää lisää likaa, vastuusta pitää maksaa. Koulutustakin voi pyytää lisää.

Vierailija

minut painostettiin tiimivetäjäksikin, kun kukaan muu ei tätä pestiä huolinut.

Minä kestän arvostelun mutta avuttomuus ärsyttää, kun itse olen omatoiminen ihminen. sitä ei vain osaa olettaa että joku ei osaa päätellä selvästä viestistä yhtään mitään.ap.

Vierailija

sairaslomaa sen viikon mistä tässä on kyse, koska on päästävä miehen kanssa yhtä aikaa lomalle ja mökille. Tehkööt sitten miten lystää..ap.

Vierailija

jonka lomaa pitää siirtää.Eikä käytä tiiminvetäjää viestinviejänä.Ja pomo ne lomat kyllä määrää, joten työntekijän on turha urputtaa!Tässäkin tapauksessa työntekijän loma olisi joka tapauksessa siirretty vajaa miehityksen johdosta.

Vierailija

No johan on avuttoman tuntuista porukkaa. Olisiko ap:n pitänyt vielä piirtää erikseen kuva työpaikan organisaatiosta, jotta kyseinen työntekijä olisi tiennyt kenen luo kävellä. Eiköhän se ole niin, että oli työpaikalla häiritsevä asia mikä tahansa, siitä mennään keskustelemaan lähimmän esimiehen kanssa, olisi se sitten tässä tapauksessa ollut pomo tai ap. Jos työntekijä ei sano mitään, niin ihan oma vikansa, vai pitäisikö ihmisten alkaa toisten ajatuksia lukemaan. V***ttaa ihmiset, jotka ei uskalla avata suutaan (paitsi jälkikäteen), ja kuvittelee toisten hoitavan kaikki asiat heidän puolestaan.Ja vielä: ap on mielestäni ottanut kritiikin hyvin vastaan, vastauksillaan lähinnä tarkentanut vain faktoja.

Vierailija

vääntää kaikki rautalangasta ja siltikin voi vielä ymmärtää väärin. Olen huomannut kantapään kautta, että kaikki eivät TODELLAKAAN ajattele kuin minä. Olen myös jonkin sortin tiiminvetäjä ja korjailen työkseni muiden mokia ja vaikka käyn sanomassa, että olet tehnyt virheen voitko korjata, niin korjaus on mennyt myös väärin tai ei olekaan korjattu jne....

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat