Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ja nyt raskaana uudelle miehelle?

Sivut

Kommentit (48)

tuntemattomat ihmiset juorouilee keskenään jostain heille tuntemattomasta ihmisestä.... Jos joskus jatkan sosiologian opintojani, niin teen kyllä gradun tästä aiheesta.

Vierailija:

Lainaus:


Täällä puhutaan nettipersoonasta ja hänen esittämistään erittäin provosoivista ja mustavalkoisista mielipiteistä. Juoruilu tuntemattomista ihmisistä on asia ihan erikseen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jostain palstalta vain ihmettelin kun luin Emilynin tekstiä, että miten sen miehellä on jonkun toisen kans lapsi, mutta nyt siis selvis syy. Puhui ilmeisesti nykyisen miehensä lapsesta joka hällä jonkun toisen kans.

kertoi synnyttäneensä luomusti, ilokaasua käytti kuitenkin.Nyt jo uhoaa seuraavasta synnytyksestä: synnyttää ehdottomasti polikliinisesti, kalvoja ei anna puhkaista eikä aio ponnistaa ennen kuin tulee ponnistukse tarve... jne. jne. Jaksaa jauhaa kaikille synnytyspelkoisille kuinka vaarallista synnytykseen lääketieteellisesti puuttuminen on (esim. puudutteet)... raskauden aikana ei aio käydä missään seulonnoissa tmv.Missä tämä tyyppi palstaileekin, siellä riita.. ei omaa minkäälaista kykyä empatiaan. Esim. 2+:lla syytti vauvansa menettänyttä äitiä suurinpiirtein tappajaksi kun tämä äiti joutui synnyttämään elinkelvottoman sikiön (ei annettua mitään toivoa normaalista kehityksestä ja jos olisi synytynyt elävänä, olisi kokenut vain kipua ja kärsimystä) E:n mielestä vauvalle olsi siis pitänyt antaa mahdollisuus... huoh.

Katsoin aamulla marylynin galleriakuvat ja meinasin kommentoida tänne että ei voi olla sama tyyppi, koska se galtsupimu on paljon rennomman oloinen.

ja 2+:lla on Emilyninä.Ja tosiaan huoltajuusriita menossa oikeuteen ex-avomiehen kanssa. Uusi (jälleen) täydellinen mies kierroksessa ja uudelle miehelle raskaana parin kuukauden seurustelun jälkeen. Erikoisinta on, että tällä uudella täydellisellä miehellä on nyt 6 kk:n ikäinen lapsi :o eli eronnut siis (ja lyöttäytynyt E:n seuraan) lapsen ollessa ihan pieni vauva. Ennustaa ' tosi hyvää' tällekin suhteelle: veikkaan että erosta raportoidaan jo raskauden aikana tai viimeistään ensimmäisen vauvavuoden aikana. Ainahan niistä joku vika löytyy, E:ssähän vikaa ei koskaan ole, vaan hän aina uskoo löytäneensä hyvän miehen. Surkeaa luettavaa kuinka joku voi niin todellisuudesta irtaantunut. Kun ' normaalikin' parisuhde on koetuksellavauvavuotena niin miten on sellaisen joka raskautuu tuntematta toista ja siinä seassa on huoltajuusriidat molempien lapsista... :oEdelleen; käsittämättömän ylimielinen ja inhottava tyyppi. On kertonut olevansa huonoista oloista, joten kai se selittää tuota mustavalkoisuutta ja pätemisen tarvetta näillä palstoilla. Jos tuollainen on IRL, niin tuskin ystäviä löytyy... liekö sitten ihan tavallinenja kehittänyt itselleen tälläisen ilkeän nettipersoonallisuuden.

Kaikissa asioissa. On erittäin ilkeä muille, mutta kokee olevansa ok ja ihmiset aina mukamas lukevat rivien välistä. Jotenkin luulen, että haluaa vaan tuoda itseään esiin hinnalla millä tahansa ja päteä täällä (ehkä se ei IRL onnistukaan). Toisaalta käy sääliksi, on ilmeisen rikki koko ihminen.

sen lisäksi ettei rokotuta lastaan (tuskin seuraavaakaan) tai anna D-vitamiini tippoja. Istutti lastaan potalla jo 6 kk alkaen ja uskoi vakaasti että rakon hallinta näin kehittyy jo ajoissa ja lapsesta tulee kuiva hyvin aikaisin. Ja vaipatta vauva oli tietysti kun täydellinen mamma onnistui aina lukemaan milloin pisut on tulosssa ja vei lavuaarille...Ihmeellistä on myös ,että orjallisesti noudattaa neuvolan raskausajan ruokasuosituksia, mutta sitten kun lapsi on maailmassa niin voikin toimia täysin neuvolan ohjeiden vastaisesti (vrt. rokottamattomuus ja D-vitamiinilisien poisjättö). Muille jaksaa paasata kuinka vaarallisia rokotukset voivat olla ja se epiduraali synnytyksessä... hän kyllä lähihoitajaopiskelijana tietää tälläiset asiat...

Vierailija:

Lainaus:


kuin tämä E. on.Jutut on entisellään, ei ole äitiys yhtään pehmentänyt tai tuonut nöyryyttä elämän edessä. Sääliksi käy lapsia ja uutta miestä.
Ihania kuvia ja nätti tyttö. Komea mieskin. On kyllä aivan vastakohta niille kamalille jutuille, mitä kirjoittelee. En uskoisi kuvien perusteella, mutta nehän eivät totuutta kerro.

Vierailija:

Lainaus:


synnytyksessä käytetä lääkkeellistä kivunlievitystä ja tehdä sen myötä turhia toimenpiteitä.Ilokaasu on dityppioksidia, joka ei vaikuta vauvaan mitenkään ja poistuu elimistöstä saman tien. Ihan yhtä hyvin voisi sanoa että lämmin kaurapussi ei ole luomua, kyllähän siitäkin sitä lämpöä kivunlievityksenä leviää.


Kyllä se ilokaasu siihen vauvaan vaikuttaa. Jos käyttää ilokaasua, ei ole synnyttänyt luomusti.Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat