Aivan super ihana tuo uusi meandi mallisto! =)

Vierailija

Minä tilasin heti melkein kolmella sadalla. Ah kun ne vaan pian tulisivat. Tosin, ei niille ole käyttöä kuin vasta kesällä, mutta olisi silti kiva, että tulisivat jo. =)

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Mulla on 2 tytärtä ja kumpikaan eivät varmasti laittaisi tuollaisia unisex-vaatteita päällensä. Itse suosin Next´n vaatteita, jotka ovat halpoja mutta kuitenkin kauniita.

Vierailija

Oletko kenties " massapukeutuja" eli suosit h&m:, lindexin yms. vaatteita joihin pukeutuu suurin osa lapsista? Vai mitä vaatteet on sinun mieleen? Uskallatko olla yksilöllinen?

Vierailija

Mä olin kans kutsuilla ja ne oli ihania. Tosin käytin " vain 150 euroa (AP, huh huh...) ja paljon haluamiani vaatteita jäi tilaamatta. Ei varaa kaikkeen mitä haluaisi.Valitettavasti pitää odotella yli kuukausi. Eka tilauserä tulee esittelijän mukaan Ruotsista vasta 3.3. vaikka kutsut oli nyt jo. Tosin kesävaatteitahan ne on...

Vierailija

3 lapselle Remun toppahaalarit alesta, yht 165¿

2 lapselle uudet Kuomat alesta, yht. 38¿

2 lapselle Remun välikausihaalarit, yht. 80¿Lisäksi sukkia ja sukkahousuja + 2 farkut kaupasta, loput vaatteet hyväkuntoisina kirppareilta (joita kiertelen ihan harrastuksena, intohimoisesti :)5

Vierailija

just ostin meidän teinille alesta farkut, takin ja kengät ja pelkästään niihin meni jo 100 euroa, vaikka olivatkin tosi edullisia.

Vierailija

kun en vielä ole vastannut.Uskallan olla ja uniikkeja vaatteita ostan mm messuilta esim sellainen toiminimikuin samettisydän, aivan ihania vaatteita. Ja niitä ei taatusti ole kuin yksi kutakin mallia.Suosin toki noita ruotsalaisketjujakin, ihania vaatteita niilläkin. Meandi ei kolahda ei sitten tippaakaan. Minäkin olen kerran saanut kutsun, katsoin sivut ja en mennyt. Tiedän, että meidän isompi neiti ei niihin koskisi unissaankaan.

Vierailija

Ymmärrän, että talvihaalariin satsataan, mutta jotain tavallisia arkikäyttövaatteita tai hienosteluvaatteita saa niin paljon halvemmallakin ja ennenkaikkea kirpparilta!Meillä on 5 lasta ja vaatekulut vuodessa n. 500¿ ja siinä on ihan kaikki kengistä haalareihin. Ja eivät silti kulje ryysyissä vaan puhtaissa ja ehjissä, asianmukaisissa vaatteissa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat