Mitä mieltä olet Kaapo -lastenohjelmasta?

Vierailija

Meidän tyttö rakastaa sitä :) Ihanan yksinkertaista puhetta ja selkeää.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

lasten ohjelma, osataan pyytää anteeksi, osataan kiittää, mitä sen parempaa!!todella kehittävä ja opettavainen.mutta eihän kaikki tosin arvosta hyviä käyttäytymistapoja, vaan, takertuvat ihmisen ulkonäköön.....kuten eräät täällä!!

Vierailija

Mun mielestä siinä Kaapossa on jotain sellaista ällöttävän anglo-amerikkalaista meininkiä... just se opettavaisuus ja perinteiset perhearvot. Tosin ei lapset sitä sillä silmällä katso. Toisaalta hyvä juttu, että isolta pojalta puuttuu ne hiukset -just se, että sitä ei selitellä mitenkään, sellaista vaan sattuu (oikeassakin elämässä).

Vierailija

a) sarjan ideoijalla on tuttavapiirissä vaikka syövän sairastanut lapsi, joka kärsi kaljuudestaan.

b) kaapo on alunperin lelunukke, joka on kalju

c) ihan muuten vain

Vierailija

Onko tarkoitus opettaa suvaitsevaisuutta vai mitä?Mielestäni sellainen keskiverto lastenohjelmaa hiukan lällympi/siirappisempi. Meillä lapsi ei erityisemmin pidä.

Vierailija

Tässä maailmassa on ihan tarpeeksi irvokkuutta. Jos lastenohjelma ei ole niin realistinen, entäs sitten? Minusta saa olla kaunista ja lällyä, se on ihanaa että sellaisia asioita lapsille vielä kerrotaan ja näytetään.

Vierailija

tuo Poko vasta onkin typerä ja rasittava ohjelma. Ärsyttävästi kerrottu ja inhoan kun ne lasten äänet välillä kuorossa sanoo jotain tosi viisasta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat