Vierailija

Vaaleanpunaista kermavaahtoa pitäis kakun päälle saada ja päivänsankari ei tykkää mansikkakermasta. Nestemäistä punaista elintarvikeväriä löytyy, mutta missä vaiheessa se pitää lisätä? Ennen vatkauksen aloittamista vai vasta vähän ajan päästä? Kovaksi vatkattuun ei varmaan kannata laittaa, vai...?

Kommentit (5)

Itse olen värjännyt marjoista irtoavalla nesteellä ja ihanan vaaleanpunaisen värin saa kun laittaa varovasti punajuurten lientä. Ja on luonnollista. Eikä tarvitse ostaa mitään erikseen.

vielä vatkaamisvaiheessakin voit lisätä jos väri tuntuu liian haljulta. Kun kerma on jo melkein täysin vatkautunut ei ehkä enää kannata lisätä, sillä voi olla vaikeaa saada sitä enää sekoittumaan tasaisesti vaahtoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta muistelen että valmiiseen vaahtoon tuo väri laitetaan. Ja laita muuten varovasti sitä väriä, lusikankärjellisiä kerrallaan... todella pieni määrä riittää.

ite joudun joka kerta laittaan ainaki sen 15 ellei 20 tippa et tulee kunnon vaalean punainen väri....kermaa on 1 tai 2 kahden dl purkkia....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat