Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olin tänään ultrasssa, viikkoja 6+5. Kohdusta löytyi elävä alkio. Sykekin näkyi, mutta lääkäri arveli sen olevan liian heikko. Hänen ennusteensa oli, että raskaus on menossa kesken.Olen aina luullut, että alkiolla joko näkyy syke tai sitten sitä ei ole. Onko kellään kokemusta tällaisesta välimuodosta?Meille annettiin viikon päähän uusi aika, sitten näkee viimeistään, kuinka on käynyt.

Kommentit (6)

Ensiksi halaus ja tsemppia vaikeaan tilanteeseen...Valitettavasti sykkeesta voidaan paatella alkion elinkelpoisuus eli se, jatkuuko raskaus vai ei... Normisti kai katsotaan, etta 6-8 raskausviikolla sykkeen tulisi olla yli 100 ja sen alittavilla raskauksilla on normaalia suurempi riski paattya keskenmenoon...Kovasti voimia sinne ja kerrothan, miten teille kavi kun paasette uusinta ultraan!-Allu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ovat taas murhetta täynnä. Kävin eilen illalla oman, yksityisen gynekologini vastaanotolla. Hän ultrasi, eikä sykettä enää löytynyt. Vauvan alkumme on kuollut joskus viime keskiviikon ja eilisen välillä.Tänään lähdemme sairaalaan tarkistusultraan. Sitten on edessä enää kohdun tyhjennys.

Meille lääkäri ei antanut mitään lukuja sykkeen nopeudesta enkä niitä ultran ruudullakaan havainnut. Pystyikö lääkäri toteamaan ne jotenkin niin että emme huomanneet mitään ja vain jätti asian meille kertomatta?

Kovasti voimia teille vaikeaan tilanteeseen... Antakaa surulle aikaa ja tilaa, tiedan etta koville ottaa...Kaikkea hyvaa tulevaisuuteen,-Allu 4*tuulimuna ja yksi kemiallinen

Kirjotian nyt tännekin hyvät uutiseni. Kävimme uusintaultrassa rv 7+2. Löytyi edelleen elävä alkio, jonka sydän sykki nyt normaalisti ja joka oli viikossa myös kasvanut mittaa. Lääkärin mukaan nyt kaikki ok.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat