Seuraa 

Eli tarvitaan vinkkejä miten saada molemmat tyytyväisiksi (lue: shoppailua ja kai jotain ihan muuta) tuolla reissulla :-)

Ollaan menossa yhden yön matkalle, eli aikaa hyvin mutta ei liikaa.

Viruun majoitutaan ja minnekkään kauemmaksi ei ole tarkoitus lähteä seikkailemaan...Ideoita esim. hyvistä ruokapaikoista otetaan vastaan.

Itselläni olisi (toivottavasti ) tarkoitus tsekata lasten vaatteet ja itsellekkin ehkä jotain ja sitten päiväpeitto olisi hakusessa.

Kannattako lähteä Sikupillin Prismaan vai pysytellä ihan Virukeskuksen tuntumassa?

Joku joskus mainitsi tuon Lennen tehtaanmyymälän, olisiko piipahtamisen arvoinen? Entä lastemaailma?

Mitä merkkejä Tallinnassa edullisemmin kuin kotona, tai mitä meiltä ei saa?Siinäpä tulikin jo kysymyksiä - niin ja mainittakoon vielä, että ei kai ole yllätys, kun tuota toista osapuolta ei tuo shoppailu viehätä ;-)

Eli en siis voi käyttää aikaa tuhottamasti siihen :-/

Kommentit (6)

Suosittelen ostosretken jättämistä tuon Viru-keskuksen varaan ja enemmän ajan käyttämistä rauhassa syömiseen ja parisuhteen hoitamiseen.Ihanalta kuulostaisi tuollainen pikkuloma!Kivoja ja tunnelmallisia ruokapaikkoja vanhassa kaupungissa, kalliimmat paikat torin laitamilla ja edullisemmat löytyvät enemmän sivukujilta ja kivijaloista. Kannattaa varmasti vilkaista jotain opasta, itselläni ei ole mitään paikan nimeä antaa enkä oikein mitään uskalla suositella, koska palvelun taso ei ole missään Tallinnassa vastannut esim. Suomessa saamaani palvelua.Rennolla mielellä syömään - hyvää ja laadukasta ruokaa löytyy eikä kannata tyytyä tuttuun tex-mex-ketjuun.Itse ostaisin lapsille Lenneä vaikkapa Kaubamajasta (vaikkei olekaan ehkä sikäläisittäin kaikista halvin paikka), Eccon kengät hieman edullisempia kuin täällä, muuten hankkisin ehkä tytölle jotkut kivat keväiset nahkakengät.Hyvää reissua!

Vinosti Virukeskusta vastapäätä (vähän niin kuin satamaanpäin) on Forum. Ei ole iso, mutta uusi, ja pitää sisällään POP-myymälän (jos ei teidän kaupungissa ole). Siljan ja Tallinkin kortilla (Club ONE) saa alennustakin muutaman prosentin. LUSH:in kometiikka myymälä löytyy myös, sitähän ei vielä Suomessa ole. Lapsille ja itselle ihania saippuoita, kylpypommeja jne. Miehelle shokeeraava kokemus tuoksun takia ;)Vanhassa kaupungissa suosittelisin Toscana-nimistä ravintolaa. Controverso on myös hyvä mutta suosittu italialainen. Toscanan kanssa samalla kadulla on myös ZIZI-pellavaliike, josta saa mm. päiväpeittoja, pöytäliinoja, koristetyynyn päällisiä, lautasliinoja jne. ihanissa väreissä ja suhteellisen edullisesti. Laatu on hyvä.Ihan alkoi tehdä mieli matkalle....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

oliver`s ja pippurisäkki peppersack vai miten kirjoitetaan... molemmat löytyy kadun saman kadun varrelta kun lähetään vanhaan kaupunkiin siitä kukkakioskien välistä...en ole hetkeen käyny talliaassa lue 1,5v.. mutta yksi lasten vaatteisiin erikoistunut kliike oli kun lähettiin siitä kukka kioskeilta/virukeskuksesta kun tultiin ulos niin vasemmalle ja vanhan kaupungin puolella sellaisessa muistaakseni ruskeeksi rapatussa talossa... n tiä onko siis enää ja onko miten muuttunut nyt kun ei olla käyty...ulemistesta olen kuullut ja toinen joka kyllä tod. paljon kauempaa on rottermannin ostoskeskus... silloin tuolla oli mm. hobby hall...lisäksi stokkan lähellä vinosti risteyksestä yli oli joskus gatalog niminen liike (myy elloksen ja josefsonin viime kauden vaatteita???) tästä en tiä onko enää olemassa.... tietääkö joku????

Lounaalla ollaan käyty esim. Old Hansassa syömässä heidän lihalientä, joka on sekin tuhti annos ja TOSI suolaista, ihan mielettömän hyvää! Melkein pakko saada juttu.Toinen sellainen on venäläinen ravintola Troikka Raatihuoneen torilla. Tykätään kumpikin blineistä mädin kanssa ja alkuruokana esim. hunajakurkut. Alkuruokana tulee myös leipää ja kevätsipulia, suolaa ja hyvää on. Suolaista jälleen kerran ja kun venäläisestä ravintolasta on kyse, niin tottakai maassa maan tavalla eli vodkasnapsit! =) Nuo blinitkin taitaa löytyä alkuruokalistalta, mutta annos on todella reilu eli mulle on riittänyt pääruuaksi. Mies on syönyt joskus pihvin vielä pääruokana, mutta pihvi on pihvi - missä vaan.Firman kanssa olimme joskus Tallinassa tosi hienossa italialaisessa ravintolassa, jonka nimeä en valitettavasti muista, mutta varmasti Virun respassa tietävät paikan. Sen tasoisia ei Tallinnassakaan ole monta ja se on siinä rajalla, onko ns. oman rahan paikka. Gourmetruokaa.Lenneä olen ostanut joskus Kaubamajasta. Lastenmaailmassa ja sen sen kanssa samalla kadulla olevassa toisessa Lenne-liikkeessäkin olen käynyt, mutta ei ne niin ihmeellisiä ole. Ivo Nikkolo ja muita muotiliikkeitä on sielläpäin, mutta ylipäänsä Tallinna nyt mikään muodin mekka ole. Helsingistäkin löytyy paremmin ja hinnatkin on nykyään samaa tasoa. Palvelut, leivokset, käsitehty suklaa, pellava, ikonit ja grafiikka on minusta parhaat Tallinnan tuliaiset.HAUSKAA MATKAA!

oli valikoimaa päiväpeitoista. Muualta ihan keskustasta (ehkä sieltä Zizistä?) ei ole ehkä helppo löytää. Muutenkin Kaubamajassa paljon sisustustavaraa. Lastenosastolle oli muuten tullut jo sandaalit, paljon eri malleja mm Eccolta ja Superfitiltä.Jos tykkäätte intialaisesta ruuasta, vanhassa kaupungissa paikka nimeltä Elevant. Edullinen, mutta ainakin itse olen saanut hintaan nähden hyvää laatua. Palvelua nyt en menisi kehumaan. Paikan leivät on tosi hyviä.

Tehtaanmyymälässä tuotteet noin -10% halvempia kuin keskustassa eli tosi paljon saa ostaa että taksikulut tulee katettua ja jää voitolle, jos ei halua sitten seikkailla bussilla...Lennet yleensäkin, keskustassakin, noin 10-20% edullisempia kuin Suomessa. Eli vartavasten ei kannata Tallinasta mennä hakemaan, mutta jos muutenkin menossa ja tarvetta on niin kannattaa tuoda tullessaan.Lastenmaailman myymälä taas taitaa olla siinä aika keskustassa. En ole koskaan käynyt, mutta niin muistelen.Sikupillistäkin taisit kysellä. Aika pieni Prisma ja ostoskeskus, joskin siinä lähellä on isompi Ûlemisten ostoskeskus, joka tosin oli aika kallis kun siellä viimeksi kävin.Niiskumamma:

[quote]
Viruun majoitutaan ja minnekkään kauemmaksi ei ole tarkoitus lähteä seikkailemaan...

Joku joskus mainitsi tuon Lennen tehtaanmyymälän, olisiko piipahtamisen arvoinen? Entä lastemaailma?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat