Vierailija

...niin käyttäisitkö, ja minkäaiheiset viestit filtteröisit pois?Oma listani olisi:

etunimet

kestovaipat/kertakäyttöiset

imetys/korvike

lihavuus/laihdutusÖm, ainakin nuo.

Kaikista ym. aiheista olisi periaatteessa kiva käydä asiallista keskustelua, mutta... juu ei sitten täällä. :-)Ja minkähän takia suomalainen vanhemmuusaiheinen keskustelu tapaa olla näin hyökkäävää ja mustavalkoista kuin täällä?

Sivut

Kommentit (35)

Joo, filtterillä tarkoitin sitä, että kaikki voisivat puhua mistä haluavat, mutta jokainen käyttäjä voisi itse säätää minkä aiheisia keskusteluja ei halua katsella.Idea tuli mieleen jollakin hetkellä, kun tää yleinen torailu rupesi ahdistamaan... Ja joistakin aiheista se keskustelu ei ole ikinä asiallista.AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki Kanervat, Miiat, Mandit, Maddyt, P-E:t, Tukiaiset, Ellut jne. Kaikki joissa viitataan Seiskaan, Iltalehteen tai Iltasanomiin.Kaikki telkkarisarjojen kommentoinnit.

Kyllä jotkut provot saavat veren kiehumaan pelkällä otsikollaan, ei tarvitse edes viestiä avata, tyyliin " säälitti tänään kaupassa kun näin kaksoset äp:n haalareihin puettuna. Jos kaikki provomielessä tänne laitetut aloitukset saisi suodatettua, olisin tyytyväinen!

jani ja lehtipihvi

maitobaari

down (koska olen ylenpalttisen kyllästynyt kiihkoamiseen ja tuputukseen)

etuovi se-ja-se

päivähoito-kotihoito

kotiäiti-uraäiti

lestat sitä ja tätä

mannet sitä ja tätä

kaikki jeesus pelastaa ja saatana viekoittelee-jutut

ihanimmat/kauheimmat nimet

Että olisin onnellinen kun voisin ne suodattaa pois. En voi ymmärtää miten joku jaksaa kysellä monta kertaa päivässä millainen on ihastuneen katse ja mistä tiedän onko mies ihastunut... blaah! Kevät on saanut jonkun pään todella sekaisin!

mutta tarviiko niistä joka päivä riidellä. Kenen asiaa se ajaa. Ihmiset inhoaa tuputusta, se kääntyy säännönmukaisesti tuputtajaa vastaan.

Vierailija:

Lainaus:


- huutonet-aloitukset

- Oikotien kohde sejase-aloitukset

Sitten sen yhden hullun jokapäiväiset kyselyt siitä miten stressi vaikuttaa vauvaan...
samat aiheet, erityisesti tuo lihavuus" keskustelu" tällä palstalla on ällöttävää. Lihavia saa haukkua vaikka millä nimillä, ilmeisesti...

Kotihoito/päivähoito

Imetys/korvike

Kerrostalo/omakotitalo

Espoo/Vantaa

Akateemiset/Ei-akateemiset

Uskovaiset/ateistit.Eli lähinnä kaikki taistelut jotka johtuvat umpimielisyydestä nähdä, ymmärtää ja suvaita erilaisuutta karsisin pois.

miksi pitäisi antaa bännit sille joka on stressissä ja raskaana ja stressaa koko ajan selvästi enemmän ja enemän, eikö ole hyvä että yrittää edes jotenkin purkaa ahdistustaan, eli avautumalla täällä ja saamalla toivottavasti jotain rohkaisua ja vertaistukea?En ole lukenut hänen kirjoituksiaan mutta otsikoita olen huomannut, onko viesteissä sitten jotain kummallista vai miksi hän on teidän mielestänne liikaa tällä palstalla?

siiveton:

Lainaus:

Ainahan voi ohittaa ne, joita ei välitä lukea. Monet jätän lukematta jo otsikon takia.
Tiedäthän, sellainen " Mix AV-mammat ruikuttaa läskeistään muttei liikuta sitä laiskaa persettään???" -tyyppiset, joista huomaa että joku on vaan liikkeellä riitelynhaluisena ja tahtoo summamutikassa loukata ventovieraita.Aiheen ei tarvii edes koskettaa mua henkilökohtaisesti, ja silti se yleinen aggressio ja pahantahtoisuus joskus vähän vetää alakuloiseksi... :(AP

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat