Seuraa 

Pojat kohta 11kk ja unet ulkona katkonaisia välillä, niin mieitin että ahtaaksi tuo tilakin alkaa kaksosten vaunuissa tulemaan. Miten te muut... kauanko molempia samassa vaunussa olette pystyneet nukuttamaan?

Kommentit (5)

Meillä pojat nyt 1 v 8 kk ja edelleen ainakin lenkillä vetelevät unia Brion Doublewaveissa. Pehmeät kopat niistä jätettiin pois viime toukokuussa, valjaissa ovat nukkuneet siitä asti. Kesäkamppeissa huitoivat tosiaan mutta nyt talvikamoissa ei ole ollut sitä ongelmaa. Se tietysti haittaa, jos toinen herää ja huutaa ja karjuu korvan juuressa, mutta sehän ei liity mahtumiseen... Meillä tosin toinen kaksosista on hieman ikäisiään pienempi, mutta minusta näyttävät vielä ihan hyvin mahtuvat. Onhan siellä toppiksissa pojat vähän niin kuin sillit suolassa tavallaan, mutta melkeinpä paremmin sitten rauhoittuvatkin unille kun eivät mahdu ja pääse pyörimään.Sisällä päiväunet ovat ruvenneet onnistumaan vasta tuossa ennen joulua, sitä ennen oli koko kesän + syksyn pakko nukuttaa ulos liikkuviin vaunuihin.

siitä eteenpäin vierekkäin istuttavissa rattaissa 1v 3kk ikään saakka. Rattaissa tytöillä oli pelkät makuupussit, ei siis mitään kantokoppaa tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä syyskuussa syntyneet tuplat, ja keväällä kun säät salli jätin kantokopat pois, ja sitten kun kesä alkoi lämmittää niin jäivät unet vaunuissa jo niin lyhyiksi että siirsin sisään sänkyyn nukkumaan. ikää silloin 8-9kk. suurin syy oli varmaan huitominen, miksi unet jäi lyhyiksi, meillä ei siis ole väliseinää rattaissa. sisällä ovat kyllä nukkuneetkin tosi hyvin, on tilaa ja mahtuu kääntämään kylkeä. nykyään ikää 1,5v ja sen harvan kerran kun olen päiväuniaikaan kävelylle lähtenyt, niin ovat nukkuneet, mutta vajaan tunnin unet vain. sisällä menee noin 2 tuntia.

Meillä ekat tuplat nukkuivat päikkäreitä kuomurattaissa 2v8kk. Toiset tuplat nukkuvat myös ulkona kuomurattaissa ja tällä hetkellä ovat 2v5kk.

.... nukkuvat edelleen samoissa rattaissa päiväunet, vaikka ikää tuli juuri täteen 2 kokonaista vuotta :D Rattaissa on tosin väliseinä, joka varmasti helpottaa asiaa. Tosi tyytyväisenä menevät aina yhdessä köllöttelemään ja aina tarkistavat ennen nukahtamista, että sisko/veikka on varmasti vierellä!Cikuriina ja tyttö sekä poika 2v

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat