Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä tyttö 8vko vanha. Jalat ovat alkaneet pulskistua ja nivusiin on tullut ihan "makkarat". Nyt ne punoittaa ja vauva itkee niihin koskiessa. Vaippamerkki vaihdettiin pamperssista liberoon, sillä hänellä tuli rakkuloita alapäähän. Ne on nyt hävinneet, mutta hautuminen on ongelma, vaikka käytetty talkkia. Onko yhä väärä vaippamerkki vai mitä muita konsteja ois helpottaa pienen oloa? Ilmakylpyjä saa päivittäin.

Kommentit (3)

suosi vesipesua vauvanpuhdistusliinojen sijasta.

ja sitten huolellinen kuivaus (sideharso on hellempi vaihtoehto kuin froteepyyhe)

ja apteekin perusvoiteella rasvaus, bebanthen voisi käydä myös.ilmakylvyt ja perunajauhokin on jees, mutta pottujauhot sitten puhtaalle iholle, ei rasvaa alle.jos käytät vauvanpuhdistuspyyhkeitä, sen jälkeen ei saa laittaa mitään rasvoja. rasvat, voiteet ja talkit yms vaan vesipestylle iholle.

Suosittelisin kokeilemaan talkin sijasta ihan tavallista perunajauhoa. On luonnollisempi ja omasta kokemuksesta parampi kuin talkki. Puhdista nivuset, ja kuivaa painalemalla kevyesti ja laita ihan ohut kerros perunajauhoja. Anna vaikka kuivaamisen ja jauhon laiton välissä reilu ilmakylpy.Toivottavasti auttaa.T: Auris ja tyttö 3kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat