Vierailija

Vai tuntuuko vaan näin ulkopaikkakuntalaisena, ettei siellä homma toimi lainkaan? Hoitavaa lääkäriä ei saa kiinni, vakavissakin sairausepäilyksissä tutukimukset siirtyvät kauas tulevaisuuteen, tutkimustuloksia ei kerrota ajoissa vaan niiden perään saa kysellä jne.Entä mitä asialle voi tehdä? Valittaa sairaalaan johtoon vai minne?

Kommentit (12)

ja vielä ihan tuore asia on. Voiko tosiaan olla vaan esim. yhdestä lääkäristä kiinni?Kiinnostaisi tietää, mihin voi valittaa vai voiko mihinkään, ja onko edes aineksia kunnon valitukseen...ap

Ihmiset odottivat lääkärille pääsyä valehtelematta kokonaisen PÄIVÄN, kun aamulla tuli, pääsi " hyvällä tuurilla" illalla lääkärille...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen ollut kerran Peijaksen sairaalassa pienessä leikkauksessa. Sairaalassa olin kaksi tai kolme päivää.Olin erittäin tyytyväinen kaikkeen paitsi sairaalaruokaan ;-) Minulla ei ollut hengenhätää, mutta koko ajan henkilökuntaa pyöri huoneessa, kyseli vointia ym.Ei mitään huonoa sanottavaa. Huonekaverikin oli tosi hyvä tyyppi.Ja parasta kaikessa, sain asianmukaisen hoidon.


Tuntui TODELLA erikoiselta lukea positiivisia kommentteja Peijakkaasta - kaikki omat kokemukseni sieltä ovat vain ja ainoastaan karmivia! Minut on mm. lähetetty kotiin teeskentelemään kipua - palasin vuorokautta myöhemmin ja silloin munuaisaltaan tulehduksesta olikin jo tullut sepsis.Lasten poliklinikasta sen sijaan minullakin on hyvä kokemus sekä neurologilta että kardiologilta.
Vierailija:

Lainaus:


ja vielä ihan tuore asia on. Voiko tosiaan olla vaan esim. yhdestä lääkäristä kiinni?Kiinnostaisi tietää, mihin voi valittaa vai voiko mihinkään, ja onko edes aineksia kunnon valitukseen...ap
Joka sairaalassa on omat vikansa. Nuo sinun luettelemat viat lienee aika yleisiä ihan missä vain jos satut törmäämään huonoon lääkäriin.

Nielu-ja kitarisaleikkaukseen pääsi todella nopeasti ja hoito oli ensiluokkaista. Myös nivelreuma-diagnoosin sai todella nopeasti ja samantien oikeanlainen tehokas lääkitys, joka tehoaa vielä vuosien jälkeen.Peijaksen jälkeen kokemusta Kirurgisesta sairaalasta ja Jorvista. Niistä ei voi edes puhua samassa lauseessa Peijaksen kanssa.

Xxx

Kieltämättä huonoin sairaala Suomessa
Samoin Katriinan sairaala
Omainen ollut kummassakin potilaana
Mielummin vien yksisarvishoitajalle ku sinne
Jos itse joutuisin, tappaisin itseni mielummin

ocd

Vierailija kirjoitti:
Olen ollut kerran Peijaksen sairaalassa pienessä leikkauksessa. Sairaalassa olin kaksi tai kolme päivää.

Olin erittäin tyytyväinen kaikkeen paitsi sairaalaruokaan ;-) Minulla ei ollut hengenhätää, mutta koko ajan henkilökuntaa pyöri huoneessa, kyseli vointia ym.

Ei mitään huonoa sanottavaa. Huonekaverikin oli tosi hyvä tyyppi.

Ja parasta kaikessa, sain asianmukaisen hoidon.


No mutta hei, good for you
Kiva sulle

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat