Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on pari vuotta vanha Boschin rumpu, Loxx Sensitive jotain. Siinä etupaneelissa on alhaalla oikealla semmoinen tuuletusaukko, semmoisia vaakaritilöitä. Näkyykö sieltä semmoista "tiivistynyttä nukkaa"? Siis kuuluuko siinä olla joku tiiviste, vai onko meillä vaan kertynyt siihen valtavasti nukkaa ja pölyä?Rumpu nimittäin temppuilee nykyisin, näyttää että vesisäiliö olisi täynnä ja pysähtyy vaikka ei olekaan. Ikuisesti kiitollinen jos joku vastaa!

Sivut

Kommentit (19)

Yritin sormilla kaivaa sieltä sen vesisäiliön yläpuolelta mutta en edes löydä mitään vesiletkua! Siinä se vika varmaan on. Mitenkähän löytäisin sen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No siis kun laitan pyykit rumpuun ja käyntiin, niin ihan vähän ajan päästä se näyttää sitä merkkivaloa että vesisäiliö olisi täynnä vaikka ei ole. Jos käyttää virrat pois se lähtee vähäksi aikaa uudestaan käyntiin mutta sitten taas sama juttu. Minä jo äsken tikulla tongin sitä ritilän sisustaa, mutta pitää ehkä siis vaan imurilla koittaa... ai että harmittaa jos on rikki kun minusta ollut ihan hyvä laite.

pitää aika ajoin irrottaa se etupanelin ritilä, avata sieltä pienet muovilukot/vivut, vetää ulos iso metallinen ritilä ja pestä se suihkun alla (teen sen vessanpytyssä käsisuihkulla) . En kuivaa sitä sen enempää, mitä nyt valutan ja laitan takaisin. Kone käy taas niinkuin ennenkin.

Juu tiedän kyllä tuon. Mutta meidän rummussa on siinä vieressä se tuuletushomma ja mietin voisiko vika olla siinä. Vittu kun takuukin on varmaan just menny umpeen... :( t:ap

oikeella sen ritilän takana on vain se "suppilo" joka on täynnä pölyä ja nöyhtää . Ohjeessa sanotaan et pitää imuroida välillä...kysy lisää, mulla on ohjekirja tallesssa! miten temppuilee??

Salainen luukku

Terve,

Itselläni ainakin auttoi, kun löysin internet-järjestelmästä salaisen luukun ohjeet :-) Vaikka nimi on vähän hassu, niin rumpu toimii kuin uusi.

Näin se löytyy: ota kondenssiyksikkö pois (tai mikä sen nimi nyt onkaan siellä alareunassa jossa vesi tiivistyy höyrystä vedeksi), etsi aukon takaosan "lattiasta" luukku, vedä kynsillä itseesi päin ja nosta luukku ylös, kaiva pois kaikki töhnä joka sieltä löytyy. Pari minuuttia ja uusi elämä kuivausrummulle.

Täältä löytyi alkuperäinen teksti, siellä on kuviakin jos luukun löytyminen tuntuu vaikealta: http://www.diynot.com/forums/viewtopic.php?t=248668

Kiitollinen

Kiitos salaisen luukun ohjeesta! Olen jo useamman viikon ajan tuskaillut meidän kuivausrummun kanssa, kun se ilmoitti muutaman minuutin pyörimisen jälkeen, että vesisäiliö on täysi, vaikka ei ole. Puhdistin kaikki luukut, mielestäni, mutta salaisen luukun olemassa olosta en tiennyt. Olin jo niin epätoivoinen, että meinasin lähteä ostamaan uuden kuivausrummun. Meillä tuo Bosch Maxx 7 on ollut käytössä jo noin 8 vuotta. Tähän asti toiminut moitteettomasti ja on melko kovassa käytössä viikottain. Nyt kun salainen luukku löytyi ja puhdistettiin se, kuivausrumpu toimii taas! Kiitos!

Vierailija

Heippa! Mulla on toi bosch classixx 7 onkohan tässäkin salainen luukku jossain? Koitin etsiä vaan en löytänyt. Samallailla pyörii hetken ja näyttää sitten että säiliö täysi vaan eipä ole.
Nimim. Epätoivoinen😂

taikaluukku toimii

Kiitos sinulle, joka tämän neuvon olet aikanaan löytänyt ja tänne laittanut :) . Tänään tuli oma rumpu kuntoon parissa minuutissa, kun olin tuon taikaluukun löytänyt (avasin apuna käyttäen vanhaa kapp ahlin kanta-asiakaskorttia, kun en omin kynsin saanut luukkua ylös, sinne vain reunan alle kortti kun samalla painoin nipsuja, niin kansi aukesi). Oli täynnä vettä ja mönjää, siinä sitten kuivasin talouspaperilla.

Ihan ihme asia, en edes tiennyt luukun olemassaoloa. Olin taistellut rummun kanssa pitkään, teki tosiaan sitä, että kävi minuutin ja sitten alkoi vilkkua, että säiliö pitäsi tyhjentää.

Nyt toimii kuin uusi, sain niin kuumaksi pyykin että ilosta huudahdin heh :)

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat