Lastensynttärit - expertit apua!

Vierailija

Tyttö 5v ja synttärit tulossa. Mitä kivoja synttäri leikkejä olette järjestäneet?

Kommentit (8)

Vierailija

muutamat synttärit takana.. Alkuun " pullonpyörityksellä" lahjojen jako, keneen osuu niin sen lahja avataan. Perinteinen aasille häntä -sokkoleikki, millä kuvalla itse haluaa. (meillä laitettiin Haisulille silmiä). Musiikkipiiri tuoleilla tai vaikka piirustuspapereilla (kierretään musiikin aikana piiriä, istutaan alas kun musiikki loppuu, istuimia aina 1 vähemmän kuin lapsia). Höyhenen tai pingispallon puhallus -viesti viivalta toiselle. Tietokilpailut. Vaikka mitä niitä leikkejä on, käytä mielikuvitusta ja sovella lasten ikään!

Vierailija

eli musiikki soi ja kaikki tanssii... sitten yllättäen pysähtyy ja se, joka liikkuu viimeisenä siirtyy tuomariksi jne jne jne.

viimeiseksi jäänyt on voittaja ja pääsee katkomaan musiikkia

Vierailija

Ja lapset tykkää näistä ohjatuista leikeistä, meilläkin ensimmäisenä aina kysytään, että mitä leikkejä on? Toki sitä vapaatakin leikkiä pitää olla, mutta ei pelkästään! 1-2 ohjattua leikkiä + joku onginta. 1 ohjelmanumero on jo lahjojen avaaminen pullonpyörityksellä. Yksi suosittu leikki on tuolileikki. Eli että aina yksi tuoli vähenee, ja kuka jää ilman tuolia musiikin sammuessa, joutuu pois leikistä. Tai laitetaan musiikki soimaan, ja kun musiikki yhtäkkiä pysäytetään, pitää jäädä siihen asentoon missä oli. Jos liikahtaa, niin tippuu.

Vierailija

eli sellainen pahvinen juttu täytetään vaikka makeisilla, ja laitetaan kattoon roikkumaan. Sitten vieraat vuorotellen lyövät sitä ja yrittävät saada rikki, ja kun se sitten lopulta rikkoutuu, karkit lentävät lattialle. Se on ollut tosi suosittu ;).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat