Olen 20 tyttö ja haaveilen aikuisesta miehestä

Vierailija

tumma, sänki, ruudullinen flanellipaita....2 seksisuhdetta ollut ja surkeeta...Vai eikö aikuisia miehiä kiinnosta tytöt? haluatteko oman ikäisen naisenAikuisella tarkotan 35-40v

Sivut

Kommentit (111)

" Valta, raha, kyky suojella

ja vastuuntunto. Naimisissa kaikki. "Onko täällä viiskymppisiä miehiä? Kertokaas edes teoriassa, kelpaisko 30 + nainen vai pitäiskö olla teini ?

Häiritseekö sinua se, että kaksi aikuista ihmista voivat oikeasti nauttia toisistaan seksin saralla, ilman tunteita, alistuneisuutta, tai rahaa?

Mies, joka haluaa kakskymppiseltä pillua, saa sitä, ja nainen, joka haluaa nelikymppiseltä munaa, saa sitä. Mikä tässä on ongelma?Itse olen harrastanut seksiä kaiken ikäisten kanssa, ja myönnän itsekin, että jos pelkkää seksisuhdetta hakisin, niin hakisin sitä nimenomaan yli 40 vuotialta miehiltä. Minua kun ei kiihota 18 vuotiaat osaamattomat ja kestämättömät pojat, joiden kokemus seksistä on yhtäkun porno.Omaa silmää myös miellyttää huomattavasti enemmän kunnon MIES, ei se poika, jolla kasvaa kaksi viiksikarvaa huulen päällä ristissä.

Itse en haaveile kirulgeista, minua viehättävät enemmähn duunarit, maajussit, autonrassaajat,raksamiehet. Kokoa saa olla 180 cm ylöspäin ja +100, mielummin +120. Kyrvänkoolla tai varallisuudella ei ole mitään merkitystä, kunhan pippeli yltää ja mahtuu, ja mies ei tule minulta kinumaan vuokrarahoja. Flanellipaidat ei innosta, mutta likainen työhaalari ja karkeat kädet innostaa. Hiki saa haista, ja otteet saa olla rajut.

Ja sinun mielestäsi minunlaiseni ovat rahan ja rakkauden perässä?

Entäs jos kyseessä ihan oikeasti on pelkkä seksi?Seksillä voi kuule tienata niin paljon helpomminkin, kun vikittelemällä flanellipaitaisen kirulgin, ja salakavalasti seksin lomassa kustannuttamalla hänellä kaiken. Se, että sinä olet joskus ollut tyhmä, ei tarkoita, että kaikki naiset olisivat.Minulla on unelmieni mies, ihana mies, duunari, isä. Ammatiltaan valaja, joten varmaan selvä, ettei parisuhde perustu rahaan.

Olen 22 v. nuori nainen ja oikeastaan aina haaveillut vanhemmista miehistä... seurustelen pari vuotta vanhemman miehen kanssa ihan tosissaan, mut silti aina haaveissa nämä vanhemmat herrasmiehet, iältään 30-40 v.

Ajatus on kiihottava, että joku sen ikäinen himoitsis mun perään, ja käytäis treffeillä jne...

Ei ehkä ihan toteuttamiseen asti riittäis pokka, kun varattukin olen, mut flirttailla kyllä vois jonkun vanhemman herrasmiehen kanssa ;)

kiihottavia, mutta ajatteleeko ne meistä niin? luulis...jos eivät uskallaootsä livenä kuullu ehdotuksia? kyllä ne kattelee, mut...hankala tilanne...

juuri tuollaista haluaa 98% miehistä. jos ei nyt sitten ihan paavoväyryseltä näytä pärstä osasto.Vierailija:

Lainaus:


ilmottautukaa kiinnostuneetmä 160 cm, blondi, siniset simmut, 49 kg, C-cupeikö tosiaa mitää sutinaa??
mitä tahansa ylipainoista selluliittista myöhäisteiniä. Laatunaisia on myös nelikymppisissä, jotka menevät heittämällä teikäläisten ohi.Vierailija:

Lainaus:


Heh, olen itsekin melko äskettäin

teini-iän ohittanut, eikä unelmani ole todellakaan ikinä ollut vanhojen hikisten äijien runkkualustana toimiminen.

- edelleen 79
Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat