Imusolmuke vai syöpä vai mikä ihme tuolla nivusissa, kertokaa te kiltit!

Vierailija

Onko tuolla alapäässäkin imusolmukkeet?Melkoinen patti minulle tullut tuohon reiden ja ...mikä tuo on...häpy? väliin, siis siellä ihon alla. Kipeä jos kovasti painelee, mutta ei muuten.Mikä se voi olla?Huolestuin. Onhan se jotain vaaratonta, onhan?

Kommentit (9)

Vierailija

ja sen verran voin sanoa ettei se suurentunut imusolmuke ollut kipeä vaikka sitä miten paineli. Joten tuskinpa syöpää vaikka nivusissakin niitä imusolmukkeita on..

Vierailija

Saattaa olla jokin tulehdus alavartalossa.Nuoruuspoikaystävä kävi lääkärissä tuollaisen patin takia, lääkäri epäili heti sp-tautia :D Turvonnut imusolmuke johtui sitten loppujen lopuksi tulehtuneesta atooppisesta ihottumasta polvitaipeessa. Silti huvittaa vieläkin lääkärin luottamuksellinen" Oletkos käynyt vieraissa?" -kysymys.Mutta kannattaa varmaan tutkituttaa asia, saattaa olla vaikka streptokokki-infektio jossain.

Vierailija

Mulla turposi yhden synnytyksen jälkeen nivusissa monta imusolmuketta. Ja yhden kerran turposi karvatupentulehduksen takia. Jouduin syömään siihen oikein antibiootit. Myös emätintulehduksen takia voi imusolmuke nivusessa turvota.

Vierailija

Mulla oli sellainen peukalonpään kokoinen patti mainitsemallasi alueella, kipeäkin oli. Kävin lääkärissä ja vaarattomaksi todettiin. Jos patti on kova, on aihetta huoleen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat