Mulla on hävinnyt rahaa n.500e ja tili Sammossa!

Vierailija

Onko muilla vastaavaa? Selvittävät asiaa, mutta tuskin niitä rahoja enää näkyy...ihme touhua. Tiliotteessa näkyy kummia nostoja, joita en tod. ole tehnyt! Yhden päivän aikana olisin nostanut 20e n 15krt ja 140 + 120e

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Joka siis meinaa että nuo jutut vois olla totta.. =)Mutta mäkin varmaan ottasin eri pankista tilin, mutta en sulkis Sammosta vielä. Sitten vasta, kun ne asiat on selvitetty.

Vierailija

Meillä on tili jossa vähän yli 11.000e rahaa. Yks lauantai menin verkkopankkiin ja paniikki iski kun en löytänyt koko tiliä. Tänne laitoin myös viestiä, että voiko rahat haihtua tuhkana tuuleen. Joku vastasi, ettei voi. Usean päivän pommitin pankkia ja lopulta selvisi, että tili on olemassa jossain ja rahat saadaan verkkopankkiin jossain vaiheessa. Pankkitäti kyllä pystyy siirtämään rahat vaikka heti käyttötilille jos haluamme. Saamamme pankkipalvelut ovat olleet niin hyvät, ettemme aio vaihtaa pankkia.

Vierailija

iltalehti. fi etusivulla on uutinen Sammon joutumisesta selvittämään toimiaan. Siellä kerrotaan missä voi tehdä korvaushakemuksen.

Vierailija

eikä automaatti antanut rahaa nostaessani käteistä. Ruudulle tuli teksti, että mahdollinen tililtä veloittaminen korvataan automaattisesti. Pitäisköhän uskoa, kuitin mukaan nostin siis 40 euroa. Jollain muulla asiakkaalla sama juttu.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat