Miksi kierron lopussa ovistestiin puolet vahvempi viiva??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Minkä takia ovistestiin tulee loppukierrossa puolet vahvempi testiviiva?

Minulla nyt kp 22/27 ja kahtena päivänä on tullut puolet vahvempi viiva. Miten kauan lh-hormoonia on kehossa? Kuukautisiin astiko? Vai näyttääkö ovistesti raskauden?

Tietäisikö joku?? :)

Kommentit (5)

Vierailija

Viiva ei oloe tummempi ,mutta aika vahva kuitenkin, mutta sanoisinko, että puolet vahvempi ainakin. Nythän menossa vasta kp 22/27. En minäkään luota ovistestiin raskaustestinä. Olen lukenut, että viivojen pitää tosiaan olla vahvat. Katsellaan.

Vierailija

mutta ovis siis vasta sitten lähestymässä kun viiva yhtä voimakas ja vahva kuin kontrolliviiva. Samoin näyttänyt kyllä mulla myös aina raskauden, sillon ollut testiviiva kontrolliviivaa voimakkaampi viiva. Muutoin mulla tullut mihin aikaan kierrosta tahansa aina haalea viiva, eli tuota hormonia on siis pissassa lähes kaikilla aina jonkin verran. Vasta sen lisääntyminen kertoo oviksesta ja raskaudesta.Raskauden mulla ovistesti osoitti jo 5päivää ennen kuukautisten alkua tosi tummana ja vahvana viivana.

Vierailija

nuo minun viivani ovistestissä. Eilen ovistesti näytti vielä lähes yhtä vahvoja viivoja, mutta kuukautiset alkoivat tänään. Eli kyllä viivojen täytyy olla yhtä vahvoja tai testiviiva vahvempi näyttääkseen raskautta.

Vierailija

minullakin näyttää ovulaatiotesti päivää paria ennen kuukautisia todella vahvoja viivoja ja testiviiva on vahvempi.en tiiä mistä johtuu moinen.tosiaan tullut ajateltua josko olis tärpännyt mut ei :)

Vierailija

Testasin tosiaan aamulla ovistestillä, mutta mulla viiva oli tosi heikko. Samanlainen kuin ennen ovishuippua ja sen jälkeen. Löysin tällaisen taulukon lh-pitoisuuksista kierron eri vaiheessa:Follikulaarivaihe 1.1 - 11.6 U/l

Ovulaatiovaihe 17.0 - 77.0 U/l

Luteaalivaihe alle 14.7 U/lEli lh:ta on koko kierron ajan ja se voi kai sitten näkyä ovistestissä myös oviksen jälkeen. Käsittääkseni testien tavanomainen herkkyys on 25. Vaikka voihan se olla, että myös hcg sulla aiheuttaa viivan tummumisen? Onko se viiva siis tummempi kuin aikaisemmin? Mä en kuitenkaan luota ovistestiin raskaustestinä ellen saa siihen kahta vahvaa viivaa.syre

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat