Vierailija

Oletko käynyt Albenassa Bulgairassa? Onko ihan jees paikka? Ollaan lasten kanssa menossa, mutta matkatoimiston sivuillaon tosi suppeesti tietoa.

Kommentit (2)

Viime kesänä olimme kolmen lapsen kanssa: 2x 7v, 1 x 5,5v. Hotellina oli SunGarden Flamingo, puolihoito. Huoneet oli tosi hienot, siistit ja tilavat. Allasalue ok. Hotskun ravintolasta sai hyvää pizzaa. Ainoa järjetön miinus oli se, että jokailtainen livemusiikki soi JÄRKYTTÄVÄN kovaa monta tuntia. Parvekkeemme oli allasalueelle päin emmekä kyenneet kommunikoimaan muuten kuin karjumalla. lapset saivat tosi huonosti unen tuossa mökässä.Rannat olivat siisti, hienohiekkaiset ja tuolit+varjot kohtuuhintaiset. Aktiviteetteja oli runsaasti. Ranta-alueen laidalla oli kojuja, joista sai ihania hedelmiä tai marjoja, hauskoja letturullia eri täytteillä. Meduusoja näkyi silloin tällöin, mutta ei häiritsevästi.Yleisesti ruokaravintoloissa ruuan taso ja palvelu oli hyvää luokkaa, ruoka edullista. Hotellin aamupala oli menettelevä ja päivällinen ok, jos tykkää enimmäkseen kalasta ja lihakönteistä. Kasvissyöjälle puolihoidosta ei ole juuri hyötyä. Puolihoito oli tosin kovin halpa varsinkin lasten osalta.Erityistä ostettavaa paikassa ei ollut. Lapset ostivat marionettipehmoeläimet, jotka päästivät äänen nappia painamalla.Siiderin ystäville tiedoksi: pieni "ostoskeskus", joka on lasten leikki/riehuntakompleksin luona pitää sisällään marketin, josta sai Kopparbergiä pulloissa (aika kantaminen kyllä :-)) . Samaisen kaupan ekalta tiskiltä sai edullisesti Winx-, Witch- ja Turtles-tavaraa: kaulahihnallisia isoja juomapulloja, reppuja jne.Varnaan pääsee kätevästi ottamalla saman taksikuskin sinne ja takaisin: sopii vain hinnan ja hakuajan/paikan ja maksaa, kun on päässyt Albenaan takaisin. Bussitkin toki kulkevat sinne.Varnassa kaikki oli joko kallista tai sitten ihan kotimaan hinnoissa. Lelukaupan hinnat olivat pöyristyttäviä varsinkin Winx-tuotteisen osalta. Eipä nuo tukkajututkaan halpoja olleet.Kreikan ystävänä en rakastunut Bulgariaan, mutta mitään valittamistakaan mulla ei ole. Loma oli kiva ja rahaa meni huomattavasti vähemmän kuin esim. Kreikassa tai muualla. Söimme Lactoseveniä ennen matkaa ja hiukan matkan aikana. Vatsaoireita ei tullut ja hygieniataso tuntui silmällä katsottuna olevan keskivertoa korkeammalla.Lapsiperheelle paikka oli sopivan pieni ja rauhallinen. Ilotyttöjäkään en nähnyt ainoatakaan tässä ns. portein suljetussa rauhaisassa "hotellikylässä". Lapset huomioitiin erittäin hyvin joka paikassa.

Ihan ok paikka viikoksi lasten kanssa lomailuun. Ranta kiva, jonkin verran leikkipaikkoja lapsille. Minijuna kiva lasten mielestä, vossikka-ajelua oli, jonkin verran katukojuja, mutta ei perus t-paitaa kummempaa ostettavaa. Ei muistaakseni ollut edes lasten paitoja!? Ihan ok. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat