Seuraa 

Meille on siis toinen vauva tulossa ja pyytelin Fennialta vakuutusta myös tälle uudelle lapselle. Jotenkin yllätyin kun esikoisen vakuutusmaksu on 191¿ ja tämän toisen 214¿. Esikoisen maksu laskee kunhan hän täyttää 2v.

Mutta meneekö se aina näin, eli toisen lapsen vakuutusmaksu on aina isompi kuin esikoisen? näinkö myös muissa vakuutusyhtiöissä?

Kommentit (3)

Ei kait se esikoisen maksu ole pienempi koska on esikoinen vaan koska on tietyn ikäinen. Nehän tippuvat ne hinnat lapsen iän mukaan. Vauvoilla on kallein ja sitten ne alkavat tulla alaspäin. Ehkä se ensimmäinen pudotus on juuri tuossa kaksi vuotiaana.

Voisiko kyseessä olla, että Fennialla on uusien lapsivakuutusten hinta noussut? Ja kun esikoisesi vakuutus on otettu aikaisemmin, niin sen vakuutusmaksu ei ole noussut?

Toiseksi kävi mielessäni, että onko molemmissa vakuutuksissa sama omavastuu? Vai olisiko tuossa uudessa pienempi?Tuntuu aika oudolta, että kakkosen vakuutusmaksu olisi suurempi vain siksi, että kyseessä on perheen toinen lapsi. Ei näin ainakaan Tapiolan vakuutuksessa ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esikoinen ei siis vielä kahta vuotta ja sen jälkeen vakuutusmaksu laskee hieman.Mutta se tässä ihmettää, että esikoisen maksu on 23 euroa edullisempi kuin tämän toisen, eli mitään hinnanlaskua iän takia ei tuossa ole vielä mukana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat