Vierailija

.

Kommentit (8)

tortillapyörylän (sana hukassa!) sisään tai sitten rieskan sisään. Esim. kinkku, tuorejuusto, suolakurkku / paprika -täyte. Tai kanasuikale, paprika, tuorejuusto. Laita ensin salaatti "leivälle" ja sitten täyte ja rullalle.Laita eväsrasian päälle rasian ulkopuolelle kylmäkalle, niin säilyy vähän paremmin.Hedelmäsalaatti myös minun suosikkieväs! Tosi täyttävää ja ihanan piristävä välipala. Ja säilyy jääkaapissa muutaman päivän (paitsi banaanit tummuvat). Sitruunan lisääminen vähentää tummumista.Tee rasiaan salaattia / porkkanaraastetta leipien lisukkeeksi.Entäs maustamaton jugurtti ja sinne pakastemarjoja?Lihapiirakka, mulle maistuu kylmänäkin. Halpoja, mutta ei tosin kovin terveellisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ole mikronkäyttömahdollisuutta joten ruuan/eväiden pitää olla kylmiä tai huoneenlämpöisiä! Ei ole edes jääkaappia, joten ruuat laukussa ruokkikseen asti.

Uusia ideoita, mikä olisi hyvää?

Kurkkua, tomaattia, porkkanaa, retiisejä, jne jne.Heitä sekaan tölkillinen tonnikalaa (esim. tomaatti-chilikastikkeessa). Riisikin saattaisi (?) selvitä keitettynä laukussa mukana ihan huonelämmössä jos se on ihan yksistään.

meinaan, jos opiskelija kyseessä.- Lappapuuro (ja maitoa mukaan)

- tee aamulla jugurtista, hedelmistä ja kauraleseistä (tai kaurapuurost ym) pirtelö, jota voit välitunnillakin syödä.t. se hedelmälohkojen+juuston ehdottaja

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat