Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

onko niitä???

Ollaan yritetty etsiä tampereelta tai lähikunnista laavuja,tai muita paikkoja joissa voisi paistaa näin talvella makkaraa, ja sinne pitäis olla suht hyvät kulku mahdollisuudet,koska lapsiperheestä kyse.

Kiitos jos joku tietäis ja vastais.Tänäänkin on ollut niin hieno ilma,ja sit ei vaan mistään meinaa löytyä semmosta paikkaa mihi vois lähteä retkeilemään....

Kommentit (13)

on monta kertaa käyny makkararetkellä niihaman majalla. Siellä on grillikatos ja puut saa niihaman kioskista ilmaiseksi. Kioskista saa mehua ja tuoreita munkkeja.

Ihan kiva paikka ja noin 5 kilsaa keskustasta.

jaksat aina käydä ton saman kirjottamassa.....

Ja asiaan......

Pitääpä yrittää päästä johki noista laavuista käymään.Tarkotus olis ihan vaan retkeillä,ei pieni kävely muksujen kans haittaa,mut montaa kilometriä toi nuorimmainen ei viel jaksa kävellä.

Ihan vaan siis ulkoilun kannalta otetaan,ja sit siin samalla eväitä jossain vois syödä.

Toivotaan vaan että tulee eilisen kaltaisia aurinkoisia ja lauhoja päiviä lisää.Sillon on paras mennä retkeileen ja nauttiin keväästä=)=)

-ap- Niin ja KIITOS teille jotka viittitte vastata.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mut jos vaan joku sattus tietämään et onko Hervannassa,Kaukajärvellä tai Kangasalla(siis siin keskustan tuntumassa,ettei mihkää sahalahteen tai ruutanaan tartte men) laavuu tai muuta nuotiopaikkaa,niin pistää tänne ilmotusta =)

-ap-

Ylöjärvellä on pikku-ahvenistolla nuotiopaikalle varmaan saman verran parkkipaikalta.Birgitan polulla myös yks mukava paikka suht lähellä parkkista, mutta en nyt juuri muista nimeä. Ideaparkin suunnalta ajetaan sinne

Miten sit on Sappeen makkaranpaisto paikat......onko siel hyvät mahikset lapsiperheellä lähteä päivää viettämään???

Tarvis nyt jostain keksiä retkeilypaikkoja johon helppo mennä,et vois lapsten kans ulkoilla.

et oisko hervannassa.

Käytiin eilen kahtomassa se laskettelurinne,et oisko siinä jossain lähistöllä ollu jotain kotaa tai laavua,ku yleensä tommosien laskettelu"keskuksien" yhteydessä on mahdollisuus nuotion tekoon.Mut ei kyllä löydetty.

Et jos joku tietää voiko siel tehä nuotiota,niin ois kyl kivaa saaha siit tieto=)=)

-ap-

Birgitanpolulla on laavuja, joihin pääsee helposti ja laavuja, joihin pitää kävellä muutama - kymmenkunta kilometriä. Suoraan autolla pääsee esim Suolijärven ulkoilumajalle, jossa on hiitolatureitin ja avantouintipaikan lisäksi myös makkaranpaistopaikka. Siitä voi halutessaan esim kiertää järven käevyreittiä (EI hiihtolatua) pitkin, pituus viitisen kilometriä, reitti sisältää rappusia ja kosteita kohtia mutta on mentävissä ihan lastenkin kanssa) jos haluaa ulkoilmakokemusta.En ole varma, onko kaupissa makkaranpaistopaikkaa muutta luulisi olevan.Myös Teiskon raviradan takaa lähtevällä reitistöllä on monia laavuja ja siinä ulkoilumajallakin ihan vieressä muistaakseni on..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat