Vierailija

.

Kommentit (10)

kuin olisi töissä pikaruokaravintolassa, jossa koko ajan vielä pahempi meteli ja joutuisi pyyhkimään kaikkia ruumiineritteitä päivän mittaan...

Ainakin Sellon HopLopissa valvojalle jätetyt lapset ovat kuin apinoita ja hyppivät pitkin seiniä, ihmeellistä kiljumista ja silmät suunnilleen pyörivät päässä. Joskus käynyt sääliksi valvojaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siinähän yritetään valvoa ettei leikkipaikoilla satu mitään (kaikki vanhemmathan ei ikävä kyllä valvo lapsiaan vaikka pitäisi), lisäksi myydä safkaa ja lippuja ja vahtia ettei kukaan olisi yliaikaa. Pyyhkiä pöytiä jne.

ja kanssa sitä mieltä että varmaan ihan kauheeta. Tämä siis mun suusta joka olin 3 vuotta mäkissä töissä. Lapset on ihania kunhan ne on omia ja niitä on max 3 alle 5 vuotiasta.

ku oltiin kaverin muksua sieltä hakemassa pois synttäreiltä. Meluisa olis ainakin. Kaverilla oli kamala päänsärky ja totes että olis kamala paikka olla töissä jos olis päänsärkyä:)

Moihoplop2016

Todella kiireistä aamupäivästä ja iltapäivällä ihan iltaan saakka varsinkinnviikonloppuisin. Keittiössä riittää puuhaa likaisia astioita pitää huuhdella ja pistää nopeaan tahtiin koneeseen ja kuivumaan. Siinä kastuu ja likaantuu itsekin. Samaan aikaan keittiössä on töissä muitakin ja ruuan lemu tarttuu joka paikkaan eli jos pikaruokapaikkoihin ei halua sen takia, että rasva haisee niin kannattaa kaksi kertaa harkita hakemista hop loppiin. Lisäksi joudut työvuorosi aikana erilaisiin hommiin et ole vaan keittiössä, sillä sinua saatetaan siirrellä sieltä vaikka vessoihin siivoamaan niitä, kantamaan astioita tiskiin, siistimään leikkitiloja. Työ on fyysistä ja vaativaa, ei nirsoille ja hieno helmoille, vaatii kestävää päätä, sillä lasten melu ja lika on aika pahaa. Jos on sosiaalinen ja tykkää monipuolisesta "paskaduunistakin" niin mikä ettei, saapahan kokemusta vähän ruuan laitosta, siivouksesta ja asiakaspalvelusta. Siitä puheenolleen saatat olla myös kassalla myymässä esim makeisia, jätskiä, ottamassa annos tilauksia ja tulijoita vastaan. Homma on aika samanlaista joka päivä mutta yllätyksiä ja muutoksia voi tulla, sillä se riippuu ihan kuinka paljon ihmisiä päivän mittaan tulee!
Työpaikkaan haettaessa: jos pääset työhaastatteluun niin se on luultavasti ryhmähaastattelu, seuraava vaihe on koevuoro, jossa pääset tekemään töitä pari tuntia käytännössä, tämän jälkeen jos sinut valitaan työntekijäksi voit vielä itse päättää otatko työn vastaan. Koevuoron jälkeen monet uudet hakijat ovat jättäneet leikin kesken, koska työ on ollut liian kiireistä, likaista ja raskasta. Ja tuntipalkka on ollut monen mielestä huono.

Toivottavasti tämä auttaa miettimään sitä kannattaako hakea ollenkaan!!

hoplop4life

Työssä ei ole taukoja hyvä jos kerkeät vessassa käydä, aina pitäis olla positiivinen asiakaspalvelija vaikka työntekijöitä aina liian vähän vuorossa. Välillä saat siivoilla oksennusta, paskaa, kusta, ja vessojen seinillä räjähtänyttä ulostetta ja tapella mannejen kanssa. Haukut saat aina vanhemmilta koska eivät ymmärrä työntekijöiden painetta. Palkka on alhainen ja etenemismahdollisuudet huonot, vaikka toisin luvataan. Viikonloput saa aina olla töissä, aina töitä enemmän kun listoissa. Lomasunnitelmat voi unohtaa, koska olethan aina töissä. Mutta positiivista nuori työporukka ja kerran vuodessa järjestettävät pikkujoulut työporukan piristykseksi, jolloin vuosittain näkee aina uudet naamat :D suosittelen työpaikkaa jos se on viimeinen vaihtoehto ja olet epätoivoinen. t. vuoropäällikkö 2,5v

pullamössönuoret

Olen itse työmlistänyt nuoria ja oppinut nuorena työn teon. Kyllä nykyajan pullamössö nuoret luulevat, että töihin voi tulla milloin sattuu ja mielellään mitään ei tarttis tehdä palkan eteen. Onneksi on myös poikkeuksia olemassa. Ihanko että vessoja on joku joutunut pesemään?? No varmaan tässä maassa kohta työnantaja joutuu syytteeseen moisesta!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat