Mikä olisi hyvä shampoo 6-v atoopikkotytön runsaasti hilseilevälle päänahalle?

Vierailija

Tytöllä on todella pitkät hiukset ja itseasiassa vasta nyt huomasin että hänellä on paljon hilsettä päänahassa. Hiukset pestään kahdesti viikossa sillä Erittäin hieno suomalainen lastenshampoolla.

Kommentit (15)

Vierailija

Itselläni (kuivaihoinen atoopikko) on hyviä kokemuksia kotimaisesta LV:stä, silloin kun pään iho on aika normaalissa kunnossa. (LV:n hilseshampoota en ole kokeillut.) Kun se on ollut huonoimmillaan, olen saanut avun kotimaisen Sim Sensitiven System 4:stä, jota myyvät jotkut kampaamot ja ainakin Prisma.Lapselleni oma kampaajani neuvoi aikanaan, kun hänellä oli päänahassa "vauvatöhnää", että erityisaineita ei tarvita, kun päänahkaan hieroo kotimaisen Orionin Aqualan L:ää (reseptittä apteekista) muutamaksi tunniksi-yön ajaksi ja pesee hiukset sen jälkeen aivan normaalisti. Kyllä katosi sitkeä töhnä -helposti ja edullisesti. Ei taatusti ole mitään haittaa tuota perusvoidetta atoopikollakaan kokeilla, jos kohta yhdellä käyttökerralla hilse tuskin sekä häviää että pysyy aina poissa.Hyvää jatkoa teille!

Vierailija

ja käytän just Bio+ "keltaista" kuivan päänahan sarjaa (Balance). Shampoo ja hoitoaine ovat hyvät. Nyt akuuttiin vaiheeseen laittaisin tytölle vielä päähän Bio+ saman sarjan Balance Moisturizer tehokosteuttajaa. Se ei jätä päänahkaa mitenkään tahmaiseksi tai öljyiseksi vaan vain kosteuttaa. Saat atooppiseen kuivan ihon hilseen sillä muutamilla kerroilla pois.Tuo Erittäin hieno suomalainen on kuin saippualla pesisi. En ihmettele, jos ärtyy. Satsaisin nyt ensisijassa vaikka tuohon Bio+:aan. Myöhemmin, jos tyttären pää on parantunut, voisit markettisarjoista kokeilla LV:tä. Se on toisinaan käytettynä aika OK.

Vierailija

meillekin sen käyttö synnytti hilsettä kaikille kolmelle.Osta apteekista Nizoral jolla hoidat hilseen pois ja sen jälkeen jotain kunnollista shampoota. Nizoralista on halvempi ratiopharmin versio ja siinä on vaikuttava aine sama joten voit sitäkin ostaa.

Vierailija

Piiiitkä lista mitä myrkkyjä shampoot sisältävät.... Ei herkille ;)

http://iskuryhma.blogspot.com/2008/04/elmsi-trkein-lista.htmlTäältä luonnonmukainen palashampoo:

http://www.sitrionella.fi/Tääällä luonnonmukaiset savipesutuotteet

http://www.logona.fi/tuotteet/savituotteet/index.htmlTäällä tietoa jos haluaa kokonaan luopua shampoista... Kuten minä :)

http://nopoo.vuodatus.net/blog/archive?&y=2008&m=04

http://keskustelu.plaza.fi/ellit/muoti- ... u/t1610181

http://chevvy.vuodatus.net/

Vierailija

monissa kampaamoissa, Stockalla ja HairStoressa ainakin. Se on kampaamotuote, joten vain sellaisissa kaupoissa, joissa on kampaamo, tuotetta on saatavilla. Mielestäni se on kuitenkin todella monen kampaamon valikoimissa. Bio+ oli ennen suomalainen merkki ennen kuin se joskus 2000-luvun alussa myytiin Cutrinille.

Vierailija

Atooppiseen ihoon yleensäkin on meillä hyväksi todettu vuohenmaitoturvevoide, jota myydään luontaistuotekaupoissa. Myynnissä on myös vuohenmaitoturveshampoota, jota voisin kokeilla, jos päässä ihottumaa.

Vierailija

Apteekista löytyy, en tiedä hintaa, kun itsekin vasta huomasin mainoksesta tällaisen.Bio+ on mulla itselläni käytössä ja on hyvä. Special Shampoo ei toimi mulla, mutta Balance toimii. Tämä siis jatkuvassa käytössä ja kuurina voi käyttää Active Shampoota ja hoitoa.

Vierailija

hienolla suomalaisella shampoolla? ihme kun ei mäntysuovalla.

ja pitkät hiukset. jeesus. sanon vaan.

käytäppä siihen tukkaan kunnon aineita, ihan kampaamosta tms.

esim. sellaisia päänahkaa hoitavia.

ja hoitoainekaan ei ole sit saatanasta. ihan lapsenkin tukkaan voi laittaa.

voi luoja tätä maailmaa.

Vierailija

itse olen atoopikko, ja neutraalit tai emäksiset pesuaineet ärsyttää ihoa. Siis saippuat eivät käy, täytyy olla hapan pesuneste ph 5. Itselläni merkillä ei ole väliä, yhtä hyvin käy kaupan erisan kuin apteekin sebamed jne. Omien lasten hiuksia olen pessyt sekä pesunesteillä että shampoilla, noilla samoilla merkeillä on myös happamat ja hajusteettomat shampoot.

Vierailija

Ei siis ollut virallisesti hilsettä vaan erittäin kuiva=hilseilevä ja ärtynyt hiuspohja.Pidin shampoota ihmeenä, pari kertaa pesin ja hiuspohja rauhoittui huomattavasti.

Vierailija

ja läääkäri kehoitti pesemään Humektan-rasvalla (apteekista). Minun epäilyistäni huolimatta puhdasta tulee ja hilseily hävisi!!

Vierailija

pehmitä karsta esim tuolla humektan rasvalla tai helposti huuhdeltavalla vauvaöljyllä tms. sitten varovasti rapsutat ja kampaat päänähän läpi. huuhtelu ja normaali pesu päälle. jatkossa normaali pesu ja tarvittaessa tuo käsittely.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat