Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei!En haluaisi ostaa erillisiä vaunuja/ rattaita vaan pelkät rattaat, jotka saa kätevästi kasaan ja lepoasentoon. Ensimmäisiksi kuukausiksi kotoa löytyy vanhat vaunut.Millä siis pärjäisi noin 6kk -3/4 vuoteen?Olen aivan tipahtanut kehityksestä, kun edellisestä on jo paljon aikaa :-)

Kommentit (16)

kovalla kopalla jos otat niin saat siitä kyläpaikkaan vauvalle sängynkin. Meillä oli brion kombit ja olin niihin tosi tyytyväinen. Kestivät vauvasta 2-vuotiaaksi eli niin kauan kuin suostui edes rattaisssa istumaan. Auton perässä oli vielä kirpparilta ostetut matkarattaat kaupunkikäyntejä varten.

tavallisissa matkarattaissa. Joissa saa selkänojan melkein makuuasentoon.

Ne saa kätevästi, vaikka yhdellä kädellä kasaan. Eivätkä vie paljoa tilaa.

vaunuissa ne ei pysyneet enää. Olisi pitänyt sitoa valjailla kiinni ja eihän ne enää tuossa iässä makuullaan viihtyneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

syntyivät keväällä niin makuupussiin ja talvella pehmyt lämpöpussi sitten

hyvin pärjättiinvarmaan samantyylisiä briolla yksöstenrattainakin.sai siis kolmeen eri asentoon, makuu, puolimakuu ja istuma

Sitten ei ole tarvittu mitään, vaikka vielä ne rattaina menisivätkin. Vauvana oli pehmeä kantokoppa, joka todella pitkään n. 2 vuotiaaksi. Oli talvellä myös jossain vaiheessa jalkapeitteenä. Todella tyytyväinen. Rattaatkin on vielä kuin uudet!

Ostettiin tuollaiset, mutta oli mielestämme erehdysostos. Aina piti kasata sisälle osiin, kun ei ollut säilytyspaikkoja. Oli uskomattoman työlästä. Ihan pelkät matkarattaat oli käytössä meilläkin paljon kätevämmät (yhden käden aukaisu!!! -ominaisuudella) ja niitä sitten käytettiin useita vuosia, Graco-merkkiset.Jos kerta on jo vaunut, niin et tarvi kuin rattaat, eikös niin.

(muistaakseni ton nimiset) Isot pyörät. Menee aika pieneen kasaan. Lisäksi edulliset!! Selkänojan saa 3 eri asentoon ja myös työntökorkeus säädettävissä. Mukana myös jalkapeite!Huh, toi kuulostaa ihan myyntipuheelta! :) Mutta olen siis tosiaan näistä tykännyt. Olleet pojalla 8kk lähtien ja menevät varmasti 3-4-vuotiaaksi.

Meillä oli scooterit ja oli huomattavasti pienemmät ja näppärämmät kuin brio novat. Miinuksena noissa molemmissa että ei mene ihan makuuasentoon. Britax vigour 3 voisi olla yksi vaihtoehto.

Nyt ovat olleet käytössä jo kahdella nuorimmalla lapsella. Ekalla vauvana oli näissä pehmeä erikseen ostettu kantokoppa. Mutta nyt uudelle vauvalle ostettiin erikseen runkoon kiinitettävä koppaosa näihin. Perusmallihan on pelkkä ratas. Istuinosa on tilava, meillä näissä mahtuu matkaamaan 3v 2kk vanha poika joka on 103cm pitkä. Menevät pieneen tilaan, ja muutenkin näppärät kaupunkioloissa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat