Vierailija

varsinainen huume.

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hmmm... miksiköhän tohtori kirjoitti annostukseen,että "ei yli kymmenenä päivänä kuukaudessa"eli onko ihan yleinen juttu,että sitä saa ottaa vain max. 10 päivää/kk?-ap

se litium on myös ihan oikeaa lääkettä :) hyvä ja tehokas oikein käytettynä, muuten vaarallinen. (ei mikään huumelääke sekään) mut siis sille joka nauro litium-paristolle

Lainaus:

hmmm... miksiköhän tohtori kirjoitti annostukseen, että ei yli kymmenenä päivänä kuukaudessa
Voisko mahdollisesti olla, että sillä lääkkeellä on haitallisia sivuvaikutuksia? Muitakin kuin että menet tillin tallin jos otat sitä kahtenatoista päivänä kuukaudessa. Kannattaa muuten vastaisuudessa kysyä lääkitystä koskevat kysymykset siltä lääkkeen määräänneeltä lääkäriltä.

Xenia

Vanha juttu, mutta ihmisten tyhmyys jaksaa innoittaa.
Ei buranaakaan suositella jatkuvaan käyttöön. Pitkällinen ibuprofeenin käyttö voi muuten, esimerkiksi, tehdä suolistolle sellaista tuhoa, että Litalginkin voi tulla joskus tarpeeseen.

Palaute

Kyllä tällä palstalla on keskivertoa tyhmempiä ihmisiä. Jos olet oppinut lukemaan koulussa niin lue se seloste mikä tulee lääkkeen mukana. Litagin ei vaikuta mitenkään keskushermostoon. Auttaa mm vatsa ja sappikivikohtauksiin. Ihan turvallinen lääke ja vieläpä erittäin hyvä sellainen em tarpeeseen.

Tällä toinen toistaan tyhmempi jakelee neuvoja. En ole ennen ikinä kirjoittanut tälläisille palstoille, mutta kun näitä muutaman luin niin kyllä tällä ei penaalin terävimmät kynät asustele. Ja kysyä kannattaa 1 lääkäriltä, joka lääkkeen määrää, 2) farmaseutilta, jolta ostat sen ja sitten 3) lue ne käyttöohjeet niin ei tarvitse täällä tyhmiä kysellä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat